Dagens tips: Pojkjacka

9hm.jpg

Det vore väl sjutton om man inte kunde blogga sig bra – typ :). Fyra inlägg per dag snittade jag nog i början av min bloggkarriär, men nu var det mycket länge sedan. I dag har det bara blivit svart ser jag, men trevligt det med efter gårdagens färgexplosion. Ett sista tips innan Zzzzzz. Jag fastnade hos H&M och deras 50 % kampanjer. Några runda och så en jacka till Henrik. Han har lite avundsjukt sneglat på Annas fuskisar som hänger på klädkrokarna här. Lycka att få en alldeles egen att vara cool kille i till våren. Mamma jublar över priset 199 pix och lite rabattkoder som gick in. 1304 får man 50 kronor på och så 25 % på en vara med koden 8964. Alla nöjda och belåtna. God natt :).

5 comments

  1. urfin och prisvärd. Hoppas på en pigg och kry Weronica snart. :-)Känner igen det där med att bloggtakten avtar – men med fyra inlägg per dag som jag också klämde ur mig i början kan det lätt bli kvantitet istället för kvalitet. Det kan bli för mycket även av det goda. 🙂

  2. Jag har snott sambons skinnjacka för den var snyggare än de kvinno jackorna som jag hittat i skinn. De börjar komma en hel del snygga killkläder. 🙂

  3. Malin: Tack! Och sant. Nu utövar jag någon slags terapi-bloggning tror jag 🙂 //WAngelica: Alldeles sant. Denna är till min lille sju och ett halvtåring så jag får nog icke på mig just denna dock 🙂 //WKicki: 🙂 Detsamma! //W

Leave a Reply

Your email address will not be published.