Den första söndagen i mars

9sondagblogg.jpg9sondag2blogg.jpg9sondag1blogg.jpg

Vinterns gråskala glider över till springfling. Nya danska RUM är en fantastisk inspirationskick. Pastel Power av Gitte Kjaer och Mikkel Rahr Mortensen utgör här bakgrund till det pastelligaste jag har – Åsa Lindströms muggar. Och det är så här jag tycker mest om de skira pastellerna som kommer på bred front nu. Som en aning. Ett stråk. En känsla.  Och ser ni? En pyttig liten vit syrén där på kvisten. Nu kommer våren!

Bidrag till Fabrikens söndagsbild.

13 comments

  1. Jättehärliga bilder… Vilken känsla! Dämpade, “pudriga” pasteller är ju så mycket finare än babyblå och babyrosa;) Ha en fortsatt skön söndag//Petronella

  2. Ja nu kommer våren! Vårsolen har talat om för mig att det är dags att vädra ur. Jösses vad dammigt det blir under vintern. 🙂 Nu är det korsdrag som gäller. Underbart!

  3. Ah, där påminde du mig, måste ta in lite kvistar. Har ett litet körsbärsträd bakom lekstugan som aldrig ger några bär. Där brukar jag knycka några kvistar.Vackert, vackert som vanligt!fin söndag!

  4. och…vet inte om du kollat mina svar på kommentarerna men är värt att upprepa; skulle jag ge min ask till någon blir det till dig, inget snack ;-). Och krya på dig. Vilket seg bacill du drog på dig.

  5. Alla. ALLA tar in kvistar, å här uppe är det så mycket snö att jag inte ens kan komma åt dom :(Men jag vet att du har rätt, den är på väg 🙂

  6. Vackra bilder. Vackra muggar.Pasteller syns överallt men jag har inte riktigt fattat tycke. Men när du säger sådär en liten hint av pastell, och dessutom visar det mot svartvitt, ja då ser ju jag det fina jag med 😀

  7. Vårens ljusare toner inspirerar och Du också! Hm, funderar på om det är ett ålderstecken (hos mig alltså), det här med pasteller. Tidigare tyckte jag aldrig att det var några “riktiga” färger. Nuförtiden börjar de tilltala, mer och mer, de klarare, ljusare, färgkaramellerna. Ett MOGNADStecken?! 🙂 /helena

Leave a Reply

Your email address will not be published.