PS Vågö

9psvago.jpg

Jag bestämde mig för att lapa lite sol vid husknuten i alla fall i eftermiddag. Då siktades ett gäng PS Vågö hos en granne. Dessutom skrev Mrs B i en kommentar att hon hade köpt två i går. Vågö verkar ha funnits i varuhuset i Älmhult ett tag, men nu tycks de även funnit sin väg på bredare front. Så ut med maken till IKEA. Och nu fick han tag i fyra stycken. Glad! Så om ni är sugna så ta en titt redan nu i helgen, trots att sommarbutiken skall öppna först nästa fredag.  De moderna klassikerna kommer att bli alldeles perfekta i mittdelen på vårt trädäck. Ha en fin lördagskväll!

Pressmaterial: IKEA:s sommarkatalog.

11 comments

  1. Haha, jag tänkte faktiskt att vi skulle ta en tur dit imorgon och införskaffa ett par att ha utanför sovrummet! 🙂 Kram!

  2. Jag provsatt dem i Älmhult för några veckor sedan..trodde de var ute överallt… De hade fullt med sommarmöbler där då. De ligger och luaar i bakhuvudet på mig, men rätt som det är så är det väl försent… Ibland vet man inte riktigt vad man vill, men de är såååå SNYGGA!!!Även de svarta är läckra…/Mariette

  3. Blev så lycklig idag då jag fick reda på att jag faktiskt får bygga en altan utan begränsning i min brf-trädgård, så i sommar slår jag till med ca 40 kvm, och då skulle ju ett par av dessa göra sig sååå väl. Kanske får bli en tur till det stora varuhuset i morgon (nästan så man hoppas på halvdant väder…).

  4. Åhh nu blir jag stressad ;)Har långt till IKEA och de lär ta slut innan jag tar mig dit… :)Kram Kicki i Åre

  5. Jag tycker att stolarna är klumpiga och inte särskilt sköna men det lilla brickbordet köpte jag för några år sedan och det är jättekäckt. Ha det gott:) C

Leave a Reply

Your email address will not be published.