Det egna

10virginiawblogg.jpg

Nej, den där konstiga tanten är naturligtvis ingenting jämfört med Saade och Darth Wader. Barnen och jag har helt enkelt lite olika smak när det gäller saker att exponera – precis som det skall vara såklart :). Jag gillar henne – Virginia Woolf i gårdagens DN. I höst kommer Ett eget rum i nyöversättning av Elisabeth Mansén på Ellerströms förlag.

10virginiawblogg-horzblogg.jpg

Jag må tycka om tonen i skira pasteller för tillfället, men i mitt egna rum är det klassiskt murrigt som regerar och som förstärker bilden av en grön koja. Här vill jag omge mig med vackra saker som inspirerar mig. Och där någonstans kommer väl en sådan sannolikt ligga snart då :).

En favoritplats i huset, men även den som är absolut svårast att fotografera. Precis intill chiffonjén finns två pardörrar ut till trädäcket. Ljuset därifrån i kombination med det mörka i möbeln, gör detta till ett Mission Impossible för bilder med riktigt bett i. Men så får det lov att vara ibland.

10 comments

  1. Jag tycker du fångade ditt egna mycket bra trots mörkret 🙂 Och vi har ju alla dessa mörka hörn i husen som bara inte gör sig på bild, men ditt gör sig I think.Och jag måste verkligen rusa ut på nätet och köpa anteckningsböckerna i förra inlägget – jag säger bara KÄRLEK vid första ögonkastet ;-)Ha en bra vecka!Malin

  2. Tycker nog att du lyckas riktigt bra ändå. Fina foton som vanligt och inspirationen till mitt hem snurrar på som alltid efter ett besök här :).Häls. Mini

  3. Så vackert så vackert ! Nya blocket Celotocaulis känns vårfin och passar utmärkt i det fina gröna rummet!Carina

  4. Åh, boken är så bra! Det ska bli spännande att läsa den i nyöversättning. Här hemma försöker jag att muta in en egen vrå vid den tre meter gemensamma arbetsskivan (den är ständigt överbelamrad av flickornas allehanda pyssel). Vid min plats har jag trycket Live with art som jag fick av dig.

  5. Viktigt det där med ett eget rum, eller åtminstone en egen vrå. Har tyvärr aldrig hunnit/tagit tag i att läsa boken. Filmen “Timmarna” däremot, underbar! En liten bild och förståelse för Wolf gav den allt. Just det där med att hon bara verkade trivas när hon fick skriva, där i hennes alldeles egna rum. Ditt är så fint också, med Nylund-kruka, Morris och viktiga foton. :)/helena

  6. Vackert som alltid hos dig! Blev nyfiken på din fina lilla svart/vita skål.. vart har du hittat den? Hälsn Lina

  7. Jag har en idé om hur jag skulle vilja ha en egen hörna här hemma, och det här var precis i rätt stil, tack för inspirationen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.