9 comments

  1. Härligt med sommarinspiration. Åh jag blir alldeles sommarlängtig av alla dina trädgårdsinlägg!

  2. Åh precis vad jag behöver! Den åker genast upp på min inköpslista också. Men först en tur förbi Therese sennerholt.. det kommer inte bara notebooks idag utan påfyllning av vykorten! Ha en fin dag i solen!Hälsningar Lina

  3. Åh det skulle vara nåt för mig med.Har du börjat med trädgårdstankar/planering? Du får gärna skriva inlägg i ämnet, vore så kul med extra inspiration och tankar och puffar i trädgårdsriktningen :-)Själv har vi i alla fall beställt ett parti häckplantor (avenbok) för en kortare sträcka med avgränsning mot ena grannen. Sen vill vi även få ner häck mot andra grannen, fast där är det en längre sträcka så vi behöver komma fram till vad vi ska ha, om vi ska fortsätta vidare med ligustern där eller om vi ska ha något mer friväxande. Ahh, alla dessa beslut… :-)Och sen har jag påbörjat beskärning av den “stora” ligusterhäcken… och den kommer därefter få byta namn till den “lilla” häcken… :-/

  4. Hej!Jag är helt fast för din blogg och tycker den är underbar! Stort tack för all din inspiration och känsla. Jag har också trädgårdstidningarna på inköpslistan, då de kommer ut i butiken idag.Hälsniningar Mamma Mat

  5. Det finns ju så många tidningar att köpa….tur att jag inte har trädgård så den kategorin går iallafall bort. Puh! Men vackra är de och roliga att bläddra i.

  6. Åhh köpte Lantlivs Trädgårdstidning … Helt underbar! Guud så inspirerande, ska genast beställa frön till mormorsblommor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.