På väggen just nu

10spring3blogged.jpg

Man får göra sitt bästa i dessa dagar för att få upp stämningen. Jag har dekorerat köksväggen med lite vårrus med bokstäver från Mokkasin. Jag gillar tanken att man kan sätta samman bokstäverna till lite vad man känner för just precis nu. Och springflingiga kan vi väl vara ett tag framöver. Sedan har vi fått en svart elefant-sparbössa som vi klappar på lite ibland. Jag hade turen att vinna hos Sofia på Mokkasin och vår Ellie gör oss glada varje dag. Och kors i taket – nu har vår köksbänk varit fri från allsköns bråte i snart en vecka. Det krävs någon som plockar såklart. Och så har jag ställt en bricka där som skall kunna samla upp diverse “måste” saker på drift. Hoppet är det sista som överger en – som bekant ;).

10spring1blogg.jpg

21 comments

  1. Oh så fina bokstäver, sådana måste jag klicka hem. Vackert foto som vanligt!Här är det gråmulet, slaskigt och snön bara vräker ner så lite bättre stämning skulle jag också behöva. Får glädja mig åt min stundande Hongkong resa 🙂 Ha en fortsatt bra dag.

  2. Wohoo! Grattis till en veckas stökfri bänk! 🙂 Ja, skämt åsido, jag vet hur lätt saker samlas på hög på vissa ställen i hemmet. Här har vi också lyckats hålla det ganska fint senaste veckorna.Heja heja!

  3. Det är ett intressant fenomen det där med hur saker har en tendens att samla sig på en bänk. Samma fenomen finns i vårt kök och det känns som det är en ständigt pågående kamp. ;)Tänk, en sådan fin elefant hade jag som liten. Fast en knallröd en. Den fick husera många slantar och drömmar genom åren. Nostalgikänsla.Kram Lotta

  4. Har du recept på det kanske? Slippa-bråte-på-mitt-i-köket-bänken alltså…Kanske finns inga genvägar, bara plocka å plocka som gäller!?Den är ju så bra att lägga “allt ungarna inte får nå” på. Ruggigt avundsjuk på elefanten, en sån har jag velat ha sen jag var sju 🙂

  5. O du, vad läckert!En stor spargris skulle vi med behöva klappa om lite då och då, så kanske man kommer till london eller new york kanske..Mycket fräsch hörna där i köket ditt!//Mia

  6. Åh, så fint Weronica!Du är allt otrolig, lyckas till och med att få en sjuttis-elefant att se klassisk ut =)Himla kul att få se lite “mokkasin-prylar” på sådana här tjusiga bilder.Tacktack och kram!

  7. Hej, har funderat mycket på en sak…Du verkar ju vara en intelligent tjej i dina bästa år,tycker du inte att det omfattande konsumerandet,köptipsen och “klickandet” som din och många andra bloggar är uppbyggda kring känns lite otidsenligt och ihåligt?Jag tycker att det är ganska häpnadsväckande faktiskt och inte så lite osympatiskt.Inte illa mentAnna

  8. Alla: Tack för era fina kommentarer! Springfling till oss alla 🙂 //WAnna: Jag tror inte att jag kan skriva något som får dig på andra tankar. Alla tycker vi olika och har olika saker som vi fokuserar på. Jag tänker inte gå in i något försvar, för det behöver jag inte. Visst är det en intressant principiell frågeställning som du väcker. Jag diskuterar gärna, men som du uttrycker dig så ser det ut som om du har bestämt dig för vad du tycker i frågan och då är det kanske svårt att byta infallsvinklar. Allt beror på hur man väljer att se det hela. Jag har respekt för ditt synsätt, även om jag själv kanske tycker att jag har en balans här. Jag tror att mina läsare är vuxna nog att själva kunna göra sina val utifrån det jag presenterar. Trevlig helg! //W

  9. Åh, vad snyggt! Älskar dina Bestlite:isar. Har en i cremefärg själv men ångrar nästan att jag inte tog svart 😉 /Elle

Leave a Reply

Your email address will not be published.