Modernt: Bas

11modecollage-kopiera.jpg

En bas som lätt kan flingas till med färger på läppar, naglar eller övriga accessoarer. Eller så håller man en neutral linje där snittet får tala. Snyggt det med.

Fin kjol från Lindex som jag tycker gör sig bäst med markerad midja med en tajtare topp upptill. Här har jag plockat ett vanligt baslinne från H&M tillsammans med mjukiskofta från My Pashmina. H&M har fått in massor av torsdagsnyheter, bland annat fina flätade armband i skinn som verkar vara ett fynd för 49.50. Väska från Wera/Åhléns, träskor från Moheda/Nilsons och parfym från Miller Harris. Jag vill som vanligt dofta en svag anstrykning av citron när det vankas varmare tider och skulle gärna testa den vackra flaskan från brittiska öarna.

En fin torsdag till er!

9 comments

  1. Älskar trällorna. Såg H&M samarbete med Hasbeens, nja… inte alls så snyggt som jag hade väntat mig. Tyvärr. Hittills känns som det som att Moheda tar hem guld i träsko-OS.Ha en fin kväll.

  2. Kjolen känns direkt som en “Lina”. Svart vitt och brunt går aldrig ur tiden och du får ett klassiskt tack för väl behövd vårinspiration. Rakt in i garderoben. :)Kram denna fredag.Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published.