Om tre veckor…

13afroart.jpg

…är det påskafton. Jag önskar mig en varm påsk fylld av altanliv, god mat – och inga baciller så långt ögat når såklart. För två år sedan var det sommarvarmt här och barnen satt ute på jorden, innan trädgården var anlagd. Tiden går fort framåt och man glömmer lätt att man faktiskt har åstadkommit en hel del där ute, trots rastlösheten som finns över att det borde finnas mera. Det finaste påskpyntet finns hos Afroart – handmade och fairtrade från Sydafrika. Jag gillar att pynta lite till påsk. Det är så laid back jämfört med julens alla förväntningar. Henrik undrade om jag kunde ringa upp påskharen för att kolla läget där. Fantasi med moderna förtecken :). En fin lördagskväll!

Höna från Afroart.

6 comments

  1. Nu börjar man längta så smått till påsken! Hoppas också på lite värme och fint väder – så man kan nyttja den ljusa tiden fullt ut där ute.Visst är det nyttigt att titta bakåt ibland, och påminna om det man åstadkommit och inte bara det som saknas. Fast det är inte alltid lätt… :-)Fin kväll!

  2. “Jag önskar mig en varm påsk fylld av altanliv, god mat – och inga baciller så långt ögat når såklart.” -Instämmer!!!

  3. Handmade och fairtrade, fina och bra ord (och handlingar) det där. Jag håller med du :), påsken är en skön helg, ofta med fint väder ute och skönt pyssel inne./helena

Leave a Reply

Your email address will not be published.