Första april

13forstaapril.jpg

Åh, det kliar i fingrarna. Vill trixa och fixa med allt möjligt. Plantera penséer. Påska till det lite med mina fjädrar. Göra en killer-dessert som magen minns länge. Nu käkar jag penicillin i alla fall, så jag borde vara på väg i rätt riktning. Barnens obligatoriska aprilskämt om att det hade snöat i natt kändes faktiskt inte helt långt borta i sömndrucken morgon. Vi har grått och ruggigt här, men hey, nu är det faktiskt april! Om jag har en cheesy romance låt, så är min vårsång i samma genre. Men livsandarna återvänder :). Jag hoppas att ni alla får en fin fredag!

Vacker stämning från Skeppshults katalog.

12 comments

  1. Krya dig! Ditt elände verkar aldrig ta slut. Jag var sjuk i något influensaliknande för några veckor sedan och det tog över två veckor att bli fullt frisk. Var hemma från jobbet i lite mer än en vecka. Har aldrig hänt tidigare. Hoppas du kryar till dig snart så du får börja trixa med allt. Ha en mysig helg.

  2. Vilken otur du har med dryg krasslighet! Hoppas det tar skruv nu. Och nu som det ska bli vårigt varmt i helgen, det kommer nog spä på friskheten. Penseer ska jag själv försöka få till i helgen, bort med gammal ljung ur krukorna. Vi har en härlig tid framför oss. KRAM Milla

  3. ..nu vänder det och vi hoppas att du/ni och alla vi andra sjuklingar nu kan hoppas på en frisk vår för det har verkligen varit en seg start med alla möjliga bacillusker som har frodas bland många svenskar denna vår/vinter. Ha en fin helg. //Anne O

  4. Hoppas medicinen gör susen!Jag är också otålig – vill så mycket, men blir lite för splittrad av alla tankar :-)Ett par penséer är köpta. Står fortfarande i kassen – har liksom inga fina krukor jag vill plantera i…Trevlig helg!

  5. Massor av krya på dig! Längtar också efter plantering men idag grått och snö, får anstå men de kritvita pense’erna från Zetas vill ju i jord, så hoppas imorn?! Ha en skön helg,Malin

  6. Hey, hoppas du piggar på dig nu! Nu blev man väldigt sugen på en ny cykel.. Min är nu.. ska vi se.. jo, som Ville! 13 år och då var orange en het färg på cyklar.. Det var då citybiken kom..Krya på dig för sjutton nu… så du får en trevlig helg ,, )//Mia

  7. Åh det har kliat i mina fingrar i veckor, nu äntligen skall vi ta tag i det i helgen, det utlovas ju tysk-värme på västkusten.Ha en skön fredagskväll och 1 april.Kramar från Kungsbacka

  8. Penicillin och killer-dessert låter som en bra kombo för att bli frisk! Tänk, nu blev jag väldigt sugen på och titta på ny cykel i helgen, en Skeppshult ;)Krya på dig i massor!/A

Leave a Reply

Your email address will not be published.