8 comments

  1. Ja visst kändes det helt underbart att inte behöva jackan för en stund . Lille Valdemar fick idag ha jympa skor eller springskor som han kallar det . Så lätt på foten han var när han sprang så gruset yrde . Nu kör vi för visst är det en härlig känsla att få byta ut de tunga vinterskorna.Fin bild med de rätta vår attributen!Carina

  2. Åh så fint! Ja här har vi också haft ljuvlig värme. Kunde sitta med dörren öppen i köket en stund när jag kom hem här på eftermiddagen. lycka!

  3. Vackert! Det känns som att sommaren kom idag. Det gäller att komma ihåg mammas råd att inte vara ute med för lite kläder, då blir man förkyld!Tack, för tipset med “plastväskan”. Jag tror att jag har en i sommarstugan från förra gången det begav sig. Tack, för en trevlig blogg!Hälsningar,Kristina

  4. Underbar bild! …Och som man har längtat efter detta.Det var verkligen jättefint ute igår, men inne satt jag och helade mina ömma ögonlock under gurkskivor. Nåja. Tänk bara att kunna låta terassdörren stå på glänt. Tänk. :)Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.