Drömmen om den eviga sommaren

15blomsterbordblogg-tile.jpg

Påskharen kom tidigt i år – i alla fall till denna mamma. Och när vårkänslan gick på reträtt utanför och allt blev grått och kallt igen, kör jag drömmen om den eviga sommaren i vår utbyggnad. Med blomsterborden Lantliv från IKEA blev det med ens klassisk verandakänsla. Borden är gedigna och nätta. Nu är det sommarfeeling hela vägen, men jag kan tänka mig att det finns utrymme för även andra årstider så småningom. Jag kan även tänka mig att borden gör sig utmärkt ute om man har möjlighet att ha dem under tak. Fint duktige Nike Karlsson (följ länk för vackert gotlandshus) för IKEA.

signature

16 comments

  1. Så vackert det blev med blomsterborden! Nu blev jag inspirerad att ta en sväng förbi det stora varuhuset…Tänkte även kolla in tallrikshyllan som Helena tipsade om.Må så gott!Anna I

  2. Finfint!Har själv ett loppisfyndat bord i samma stil. En ny markis ska skydda mina stackars blomster från att stekas framför fönstret.sara

  3. Hej!Jag kommer inte åt din mail.Skulle du kunna maila mig så att jag kan maila dig? Jag vill fråga om en sak :0)Kram!Sanna

  4. Så fint det blev med borden och Mårbackapelargonerna – en riktigt lyckad kombo. Idag har jag uppmärksammat din blogg med en liten utmärkelse. Du behöver inte känna att du måste “skicka vidare” den eller uppmärksamma det hos dig (om du inte vill) utan tanken är bara att förhoppningsvis göra dig glad och varm om hjärtat.

  5. Oj, har det kommit in såna fina blomsterbord på ikea, då måste jag beställa det med en kompis som turligt nog ska på ikea i helgen. Tack för tipset!!!Kram Malin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *