Oh dear, Ladies

18ladiesbloggvinjett1ed.jpg

Jag fortsätter den anglofila stämningen efter förra veckans bröllop. Surfa in hos Yourlife för att läsa veckans bokreflektion om tio excentriska brittiska damer som jag nästan garanterar kommer att charma dig på ett eller annat sätt. Väl mött!

signature

7 comments

  1. Hej där!Jag läser ikapp din finfina trädgårdsinspiration och blir nästan lite avis 😉 på att du är så skarp på trädgård. Jag önskar att jag vore men nää det är kört. Och så blir jag jättenyfiken på vad du väljer för klängare på staketet? Har du något tips på värsta snabbväxaren? Innan midsommar skulle jag vilja ha vårat väldigt glesa “staketplank” totalt omöjligt att se igenom med något fluffigt, grönt och jaaaa gärna blommigt… Men det går väl inte, inget växer väl med sådan rasande fart?!! Men till augusti då?Och Sommarkalas verkar hur fin som helst och Ladies intressant.Ha en fin dag, idag snöar det ju inte åtminstone.Kram!!

  2. Ska hoppa in på Yourlife med en gång men måste bara stanna till och säga, vilken bild!! Och passar också på som Sofia att tacka för trädgårdsinspiration. Inte för att det händer så mycket här hemma. Delvis beroende på väder men också för att jag väntar på Anticimex. Har sett råttor längst bak i trädgården. (först en vit under flertalet tillfällen och sedan en brun). Precis där jag behöver rensa och kratta. Men som sagt, efter att Anticimex varit här. Ha en toppentorsdag!

  3. Såklart att jag ska läsa Ladies – Rule Britannia! Hade missat att Vita var med i den, vilket fantastiskt liv hon hade, smått otroligt. Nej nu måste Pimms inhandlas till helgen, tack för bokrecension,Malin

  4. It’s possible to buy Nike Shox from online shop with best price. The Nike Shox Shoes will be kicking off this week, bringing big-name pros to the cobblestone covered sand at the world-famous Lower Trestles surf break. If you would like to buy Cheap Nike Shox for your sport and running shoes in this year. With the year’s second Grand Slam event at the French Open rapidly approaching, Nike Sports has released the Nike Shox Sale for youth. Our online store supply Discount Shox Shoes with fast free shipping in a limited time for Nike sport fans. Don’t miss the Nike Air Shox which its out store’ surprise products. When you bought Nike Shox Shoes Sale from online store, you should like to own original Nike here. Now, you can get authentic Cheap Nike Shox Shoes from Cheapnikeshox,Inc.. with top quality products.

  5. Johan Hakelius var något av en husgud här hemma för ett tiotal år sedan. Då brukade mannen & jag ibland läsa hans krönikör högt för varandra! Och skratta ikapp ännu högre, då & då fastnade skrattet i halsen, när han funderade runt något allvarligare, den gode, underfundige, skarpsinte Hakelius. Har för mig att jag t o m köpte någon krönikesamling och gav mannen i julklapp. Så hade jag haft någon tid att släppa lös skulle jag definitivt ha kunnat tänka mig att läsa den här också, särskilt efter dina lockande ord! Men de befintliga bokhögarna ropar redan högljutt på mig, tyvärr. Tack, ändå för fint skriven angliofili. :)/helena

  6. Nu vill jag veta några hemligheter med din otroliga bok-i-väskan-bild! Hur gör du? Hur jobbar du? Nog har andra motiv varit mer sensuella än så (jo för det är nog det jag tycker kännetecknar din fotostil:sensuell) men det är nåt sug i den bilden som jag vill veta mer om! pleease?mvh Renée/Fru Frithiof

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *