13 maj

19appleblomblogg-tile-kopiera.jpg

En urkopplad fredag den trettonde, men nu är vi tillbaka på banan efter besök av en reparatör. Således utan fredagssvep denna gång, men ändå med förhoppning om att ni alla får en riktigt fin helg! //W

11 comments

  1. Jag kan fortfarande inte blogga. Det verkar ingen annan heller kunna göra som har blogspot. Vi får klara oss utan bloggen ikväll.

  2. Tjohoo, någon kan blogga :))Vi med blogspot är ju totalt off, man börjar ju snart undra om det går att få någon rätsida alls på det med kommentarer och inlägg som läskigt har raderats?!! Fick någon mysko känsla av att hur det vore om någon hackade sönder hela blogspot, så himlans trist det skulle kännas, gulp!Ha fina helgen,kramkram!

  3. Kikar in och passar på att säga hej och tacka för en otroligt fin och inspirerande blogg! Det är så skön, avslappnad stämning här. Mysigt att sitta med en kopp te och bläddra bland nya och gamla inlägg, så vackra bilder & så många goda idéer. Min favorit just nu är den svarta dörren som leder in till innergården, samt det grå-laserade altandäcket.Kram, Mik

  4. Glad att du fick in ett inlägg överhuvud taget- så struligt som det har varit….Sorgligt att bli av med båda inlägg och en massa kommentarar från de senaste dagarna:( Ha nu en jättefin helg Kram / Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.