Den tredje söndagen i maj

19sondagblogg.jpg19sondag1blogg.jpg

Det är få dofter som kan få mig så där mild i sinnet, drömmande, sentimental. Jag flyttar runt mina små buketter så att de alltid finns nära.  Jag tar upp dem till sovrummet när det är dags att sova. Försommarens hopp och förväntan i det lila.

Bidrag till Fabrikens söndagsbild. Helgen så här långt. Maskrosor, riddarspel, sparrisfrossa, Saade – typ. I dag hoppas jag på lite frön och kryddor i odlingslådorna. Och sedan skall vi storhandla. Jihaa. Fin söndag till er :)!

signature

11 comments

  1. Älskar också doften av syrener! Just doftmässigt så är det här bästa årstiden tycker jag. Nu ska jag nog plocka in lite fler syrenkvistar 🙂 Ha en härlig söndag!

  2. Fin söndag till dig också!Jag väntar på att mina syrener ska slå ut. Visst är det underbart att flytta runt dem i huset så man har dem med sig vart man än är…Jag önskar att de blommade längre tid än de gör…varför är allt underbart så kort??Känner för att läsa något vansinnigt romantiskt, jag har börjat nytt jobb och ska nu åka tåg istället för bil så jag kommer få massor att tid till läsande igen – tjo ho!!Har du något tips???Kramar Malin

  3. Älskar små blombuketter i vaser som flyttas runt, och vad härligt med syrén. Stort tack för boktipset i torsd, alltid lika roligt att läsa dina recensioner och få njuta av dina fina bilder. Ha en riktigt skön söndag!Malin

  4. Mmmm, syrener…. Provade att sätta syrenkvistar i blöt oasis tillsammans med blommande körsbär och det verkar fungera bättre än när de står direkt i vatten!

  5. Så fint med “sommarljus” efter “springfling”. 🙂 Ja, den luktar sommar om något, men här har vi en bit kvar att gå före blomning, tyvärr. Så jag får njuta genom dina bilder. Tack.Kram.Lina

  6. Oj, tänk att vi redan har kommit till syrénernas tid. Jag som inte ens har förstått att häggperioden är över. Sitter fast någonstans där emellan, hägg & syrén. Härligt med doftblogg! ;)/helena

  7. Vackert! Och förmodar att doften är ljuvlig! Längtar till den dan vi planterar den tänkta syrenbersån…Fin söndagkväll!

  8. Vad roligt att du tar med dig vasen med den vackra buketten. Då älskar man doften :-)Syren har jag inte sett någon slå ut hemmai mina krokar. Men den tiden kommer. Ha det fint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *