20 maj

20liljekonvaljblogg.jpg

Jag känner mig i vanlig ordning lite skör och lite skakig när våren blir till sommar. Och så får man lov att känna ibland. Helg med trädgårdsterapi blir bra det. Ha en riktigt fin fredag-lördag-söndag ni med!

signature

24 comments

  1. Exakt samma sak för mig, varje vår slår vemodet till samtidigt med vårlyckan. Min inneboende doktor ordinerar omedelbart mycket skratt och glamorösa utflykter så jag hoppar på tåget ikväll till min bff. Brukar om inte helt bra i allafall bli mycket bättre! Trevlig helg i din trädgård!

  2. Så är det, jag känner också igen det. En slags ångest att man inte tar tillvara allt det vackra tillräckligt mycket. Ha en fin helg Weronica och alla “kommentanter”!

  3. Tänk, jag känner likadant och bland kommentarerna likaså. Underbara liljekonvaljer, och jag tror att trädgårdsfix är den bästa terapin 🙂 Jag ska försöka mig på det också. Ha en fin helg!

  4. Det är något med brytningstider… det föränderliga som får oss att förändras lite, varje gång, också? Kanske är det därför som det känns, som det inte smyger förbi helt obemärkt?Så fin bild av det sköra OCH vackra i tillvaron. Konvaljen. Den skira. Doftande. Sida vid sida.Sköt om dig (och trädgården) ;)/helena

  5. Hoppas att trädgårdsterapin i helgen har hjälpt!Jag känner igen mig i det du upplever, så är det för mig när varje ny årstid är på gång. Men vår till sommar känns allra mest. Ta hand om dig. Kram Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *