6 juni

23sjattejuniblogg.jpg23muffins-kopiera.jpg

Hur har ni det i värmen denna nationaldag? Jag njuter i skuggan :). Jag försöker att kombinera barnspring, barnpoolsliv och vattenpistoler med att läsa Knausgård. Uppslukande är den i sin välskrivenhet. Man försvinner in i dess värld. Nyponrosor är förgängligt vackra. De rosa kronbladen susar lätt i väg i vinden. Och så en och annan muffins. Receptet i sin helhet finner Du här.

Med hopp om en fin avslutning på långhelgen!

signature

3 comments

  1. Gick det bra att läsa medans allt det andra pågick? 😉

    Liselotte: Sådär ;). Jag gör mitt bästa och det gäller att vara selektiv vilka ljud man tar till sig, men har även med en trave tidningar när skriken blir alltför höga 🙂 //W

  2. Vilken lovely bild du visar idag!Förstår att du sitter i skuggan, det är ju galet varmt idag, riktigt kvalmigt… Här regnade det och åskade vid lunchtid och efter det blev det ännu varmare, brukar ju bli svalare när åskan “rensat luften”, men det kanske kommer en omgång till..Hoppas du får en skön avslutning på nationaldagenKramar Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *