Färdigmålat

23vittblogg-kopiera-kopiera.jpg

Mannen har jobbat hårt med penseln i helgen. Äntligen är vår utbyggnad vit i samma färg som huset. Det är en enorm skillnad mot furun och känns nu som en naturlig förlängning av huskroppen. Vi gungar fortfarande dåligt därute, men den som sitter på plast tillräckligt länge, sparar slantar och bidar sin tid kanske får sin belöning nästa sommar :).

8 comments

 1. Vad snyggt!

  Jag drömmer oxå om grythyttan men lite plast i baken dör man inte av

  Kram Madde

  Madde: Haha! Nix, i dessa dagar mår man ganska bra även så 🙂 //W

 2. Härligt, vitt och vackert! Ja gunga är härligt. Jag njuter varje gång jag besöker mina föräldrar som har Grythyttan på terrassen. Ikeas plastskapelse är dock fin, är den (hyfsat) bekväm också? 🙂

  Karin: Vi har en retrogrupp på innergården, så där gungar jag i alla fall :). Nja, sådär bekväm för mig som är lång i alla fall. Det krävs en kudde i ryggen för att sitta längre stunder. Men barnen använder Vågö mycket och just nu är de perfekta hängare för diverse barnpoolstillbehör. På altanen har vi annan plast, inte alls designat, utan bara varande i väntan på något annat 🙂 //W

 3. JaG spar med slantar till Mer gung så vi kan gunga på två sidor av huset;) väntar även på ett maffigt bord jag tänkt mannen kunde bygga åt mig, hi hi:)) många projekt vi får se hur det går med allt!

  Kram

  Mia: Investeringar kräver sparade slantar ja. Och vad vore man utan alla sina planer :)?! //W

 4. Fint blev det! Målerijobb är lite tråkigt (i alla fall på större ytor), jag bävar för att vi har en vända till att måla på carporten i år. Känns som vi målat nåt varje år (först huset, sen friggeboden, sen carporten)…

  Lite gung vore inte fel, de är ju både så fina och sköna!

  Mrs B: Mycket målande blir det ja… Absolut, nästa sommar hoppas jag kunna gunga ordentligt 🙂 //W

 5. Så fint! Förstår att det tagit sin stund att måla. Jag har en fråga om trädäcket – vill minnas att du laserade det i grått. OM ja, blir det halt när det är vått? Jag vill gärna lasera vårt trädäck, med pigment i lasyren, men vi är inte överens här hemma just på grund av halkrisken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.