Får det lov att vara en kriminalroman?

25sherlocked.jpg

Ingen är mer förvånad än jag själv över min fascination inför Sherlock Holmes. Vill du läsa mera? Sätt siktet på Yourlife och min bokreflektion där. Med regnet piskandes på rutorna, skyndar jag till min bokhög. Trevlig läsning!

6 comments

  1. Ja regnar gör det verkligen! Jag gillar de gamla deckarna; Sherlock, Miss Marple, Poirot osv. :-)Trevlig midsommar! 🙂

  2. Måste erkänna att trots att jag konstant läser deckare och mysterier så har jag aldrig läst Sherlock Holmes. Tyckte också att BBC serien höll hög klass och hoppas att de gör lite fler avsnitt. Men det kanske är dags nu att läsa lite om denna kuf!

  3. Fina ord du skrivit om den käre Sherlock! Ska genast borsta av dammet av den enda boken jag har hemma och införskaffa fler. Hade ingen aning om att han varit gift?! Måste även erkänna att jag är svag för Elizabeth George deckare med Lynley och Havers, såå bra, förutom Careless in red som var usel, tack för din uppiggande bokreflektion en väldigt regnig torsd!Malin

  4. Hej Weronica, Tittar in för att önska dig en vacker midsommar och vill passa på att tacka för all all fantastisk inspiration jag får av dig!Kram/Julia

Leave a Reply

Your email address will not be published.