Glad midsommar!

25midsommarblogg-tile.jpg

Mitt tecken (med tanke på If you were wating for a sign från i går) blev en blomsterförsäljerska på torget. Jag blev bara så genuint glad över hennes vackra handbundna buketter. Ovan syns några varianter med rosor, blåklint och prästkragar. Sedan köpte jag luktärter, lavendel och vackra stjärnflockor. Nu struntar vi i vädret och kör midsommar ändå :)! Jag funderar som bäst på tårta till morgondagen. Min favorit sedan några år tillbaka är denna skapelse av Mia Öhrn. I går fick jag dock nya Lantliv där det var en anrättning med mandelbotten kombinerat med mango, jordgubbar och passionsfrukt. Jag tror att jag skall testa den.

25midsommar1blogg.jpg

Glad midsommar kära bloggläsare! Hoppas att ni får några riktigt fina dagar!

signature

14 comments

  1. Hoppas du också får en riktigt fin midsommar!Kan du maila mig på min mailadress jag lyckas inte när jag klickar på din “mejla mig knapp”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *