2011-06-30

Vi firar in sommaren med att låta en uppgraderad version av En mammas dag se ljuset. Ni kommer att känna igen er här, men förhoppningsvis har vi blivit lite snyggare och fått lite fler möjligheter att ge er ett bra innehåll i framtiden. Vi fyller på sajten efter hand, så att vi ska kunna erbjuda många trevliga klick hos oss framöver. För nu drar vi igång med våra dagböcker, samtidigt som bloggarna fortsätter som vanligt. Väl mött! Kram Helena och Weronica.

Dagboken finner du i marginalen under det lilla rosa hjärtat. Välkommen dit!

 

25 comments

 1. Så fint!\nBehöver man lägga in ny \”sökväg\” i bloglovin? Kommer det funka att prenumerera även på dagboksinläggen?\n\nÄr det tänkt att \”menyraden\” upptill inte ska synas på bloggarnas framsidor?\n\n(Hmm syns det att jag är mitt inne i en testperiod på jobbet… ögat fastnar på det som avviker…)

 2. Kommentarerna verkar hänga lite – får uppdatera med F5 för att liksom få in kommentaren. \”Ny rad\” verkar inte heller fungera i kommentarstiden. Sorry om jag spammar med sånt – bara utifall ni inte hittat det själv än. Självfallet brukar det alltid finnas småstrul i början på nytt, det får man räkna med.

 3. Men wow så roligt! Vilken fin sida ni har skapat. Tack för dina fina kommentarer hos mig, de värmer alltid lite extra 🙂 Heja En mammas dag!\np.s. jag lovar att dörrarna ska få vara precis som de är.\nKram tanten

 4. Tant Johanna: Tack! Och skönt att höra om dörrarna :)\n\nKicki: Vi kommer att få fler möjligheter med denna sajt så det känns väldigt roligt! Tack!\n\nLisa: Tack! Vi hoppas att alla skall trivas här hos oss.\n\nOch angående Blogloving – vi jobbar på det med bistånd och hoppas att vi skall vara igång där snart. Det skall också bli möjligt att få sig till livs uppdateringar i dagböckerna på något sätt.

 5. Wooohoooo! \nHur fint var inte det här då … \nGALET FINT!\nVad spännande.\nNu kommer jag hänga här massvis. Hahaha … \n\nTrevlig helg & sommar!\nUlrika /lilla.u

 6. Vadkul med lite nytt!\nJag läser era bloggar via google reader, och nu efter uppdateringen kan man inte se bilder, och bara de första raderna av inläggen.

 7. Lilla U: Du är så välkommen hit! Tack! \n\nHenriettae: Tack! Tydligen dyker inte bildflödet upp i RSS. Vi får lov att kolla upp om det är möjligt att se bilderna den vägen, annars får du surfa in till oss för att få dig bilderna till livs :).

 8. Oj, wow vilken grej! Jag hajade jättelååångsamt och förstod ingenting alls 🙂 men nu, det här blir ju helt galet bra! Snyggt, spännande, nyfiken på mer, vill stanna länge plus allt annat som är så så himla bra redan nu. Heja er!!\r\nVarmt lycka till!!\r\nKram!

 9. Så läckert och spännande! 🙂 Jag ser fram emot allt spännande som är på gång och denna nya läckra design känns helt rätt. Lycka till och njut nu av sköna dagar på den vackra ön. \n\nKram Lotta

 10. Ja, det är klart värt att surfa in för att se era underbara bilder! Lite mer meck, bara. 🙂

 11. Kul med förändring! Synd bara att inläggen blir så tråkiga i google reader. Självklart kan jag bara gå in på sidan, men tyvärr gör jag sällan det i andra bloggar heller (det förtar liksom poängen med att använda en rss-läsare).

 12. Min plats i solen: Tack snälla för fina ord! Det skall bli skönt att andas ö-luft igen :). //W\n\nHenriettae och Helena: Vi lovar att kolla upp RSS-flödet och om det kan förändras på något sätt. //W

Leave a Reply

Your email address will not be published.