Vem vill vara muminmamma?

 

Ann Heberlein är något av en favoritskribent. I går skrev hon så bra om Norge. I lördags hade hon en krönika i DN om mammarollen Vem vill vara muminmamma?  som nu även finns på nätet. För det är ju precis så det är. Tycker jag.

Mugg från Muminmuggar

7 comments

  1. Hon är inte så dum hon, Heberlein. Och modig har jag alltid tyckt att hon verkar, som har vågat ge sin sjukdom ett så påtagligt ansikte.\n\nTack för tips om Norge-krönikan, jag fastnar särskilt för Aristoteles tankar om just modet. Att vi måste våga leva mellan fegheten och dumdristigheten. Kloka ord. Verkligen.\n\n/helena\n\noch Mumin är så fin, i köket torkar jag min disk på Muminhandukar ifrån Linnéväveriet i Horred. Disken blir skinande torr! 🙂

  2. Jag beundrar såå de människor som lyckas sätta ord på känslor och tankar i svåra stunder. <3\n\nOch, skall man handla muminmuggar skall man definitivt göra det av duktiga och ambitiösa killarna på muminmuggar.se (är man även intresserad av schyssta köksredskap kan jag tipsa om att de även driver lykka.se).

Leave a Reply

Your email address will not be published.