Hot, hot, hot: Vänskapsarmband

Den här vackra bilden har varit på näthinnan sedan jag såg den första gången hos bästa Jak & Jil. Klassiska vänskapsarmband har blivit en snackis på modebloggar. Eftersom armband är min grej så faller jag som en fura. Och more is more i detta sammanhang. Jag har gärna en hel rad med armband på mig. Många har redan börjat knyta själva, som exempelvis Sophie. Med tanke på min takt när det gäller pyssel, så får jag väl satsa på färdigknutna. Duktiga smyckesdesignern lilla u har börjat tillverka och jag ställer mig på kö där. Frågan är bara vilka färger man skall satsa på? Absolut dagens önskning.

11 comments

  1. Ja ja ja! Jag har inte sett dessa på länge (följer inga modebloggar), men blir såklart mycket sugen – så snyggt på armen! Grämde mig så mycket över att jag glömde alla mina armband hemma när vi åkte till Gotland, och inte hittade jag något nytt där heller.\n\nKlart jag måste testa! Men jag har nog inte mer än julrött och julgrönt hemma just nu, så första regniga dan får det bli en tur till garnbutiken :-)\n\nTack för tips och länkar!

  2. Weronica, vad gullig du är som omnämner mig, stort tack! Och ni är alla hjärtligt välkomna in till mig på little.u …\n\nKram/ Ulrika

  3. Åh, såna knöt jag och mina vänner när vi var i början av tonåren. Vilka minnen och vilken pyssellust det väckte. =)

  4. Ja, det va ju det där med vilka färger man ska välja… Kan ju tyvärr inte skryta med att jag har gjort så värst många armband (än så länge). För så fort jag påbörjat ett armband i en färgkombination, så har jag kommit på en annan jag oxå vill göra. Jag vill göra allt och det finns ju så många fina färger att välja bland!:) Det kanske slutar med att jag låter Ulrika göra ett till mig;)\r\n\r\nBtw, tack för att du länkade till min lilla blogg!:D Håller nu tummarna för att du börjar komma till baka. Har saknat dina inlägg.\r\n\r\nKram Sophie

Leave a Reply

Your email address will not be published.