Tjusiga kombinationer

 

Förra året gick jag in i den oranga tiden tämligen omgående i augusti. I år känner jag mig inte alls klar med sommarstämningen, men det är såklart bara en tidsfråga innan jag är där igen. Det kommer alldeles av sig självt. Inspirationsmässigt är det höst för hela slanten på World Wide Web. Orange med blått och tweed hos Stella Tennant för Zara. Klockrent.

Personligen skulle jag ha svårt att bära upp kombinationen, men däremot inspireras jag till accessoarer och till hemmet. De oranga sammetskuddarna finns redan i garderoben hemma. De andra i högen finns hos H&M Home

Mörkblått och orange hos COS. Fint, fint som inspiration. Via Edholm Ullenius blogg.

 

Det verkar som om solen skiner denna dag också. Man tackar!

signature

7 comments

  1. Hej , lustigt jag var på Top Shop häromdagen och det jag fastnade mest för var en enfärgad orange 60-talsklänning och ett par baby/himmelsblå trekvarts byxor -så himla fina färger! Man är alltså inte unik:-)Men jag mindes att Topshop var billigare förr; nu kostade allt från 600 och uppåt…eller är det Fru Frithiof som lägger klädbudgeten i soffan i stället?

  2. Å nu blir det nog en sväng till COS idag..\nHärligt med en update inför hösten så vi som inte håller koll på kläder kan fuskläsa oss till det hela..\nHa det bra,\nUlrika

  3. Orange är en favorit hos mig också! Gärna året runt… Men jag förstår hur du menar, på hösten behöver man den där värmande, eldiga nyansen mer än någonsin. Jag blandar oftast upp mitt \”brandgula\” med flera nyanser av grönt och gult. \n\nKanske ska prova med något blått också. Ser superflott ut. Lite svalt hav i allt det flammande! Och rutigt är ju alltid en hösthöjdare. Gärna glencheck.\n\n:)\n/helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *