Kul vinst

 

Häromdagen hade jag tur att bli vinnare inne hos House of Philia. Jag vann ett presentkort hos Blackballoon. Jag blev jätteglad såklart, som man alltid blir när något helt oväntat kommer ens väg. Jag har suttit och fönstershoppat, men landat på att använda pengarna till en taklampa till sovrummet. Jag önskade mig egentligen en annan i detta inlägg, men jag kan nog förmodligen leva med en Tine K också :). 

Och så försöker jag, ivrigt påhejad av Mrs B, att lära mig att knyta vänskapsarmband. Jag har gjort ett enfärgat som blev helt ok. Det är en sliten fras – men kan jag så kan garanterat de flesta. Jag fick en instruktionsvideo mejlad mig av Mrs B. Nu försöker jag mig på ett randigt med några sista garnrester från ett havererat broderiprojekt. Vi får lov att se hur det blir :). 

Fin fredag!

signature

8 comments

  1. Har precis blivit färdig med mitt första vänskapsarmband och det blev över förväntan måste jag säga! Tog ett tag innan jag fick in snitsen, men nu vill jag bara fortsätta med nya färger och mönster. Lycka till!

  2. Grattis till fina vinsten! Tine K lamporna är fina, kommer säkert sitta fint i sovrumstaket!\n\nSå kul att det gick bra med knytandet! :-)\nKlart du fixar ett randigt med!\nSjälv har jag varit i garnbutiken idag igen… (fast jag sitter inte bara hemma och knyter… gårdagens strandbesök blev faktiskt till ett premiärdopp för min egen del :-)\n

  3. Jag har tyvärr inget garn till vänskapsband hemma, men har läst in mig på hur man gör och det verkar inte vara omöjligt 🙂 Det får bli en tur på stan på lunchen på måndag och införskaffa lite garn, torde vara bra terapiarbete att knyta armband och lite roligt att lära barnen också. Kram!

  4. Jag gjorde ett försök igår, till dottern. Jag föreslog att hon skulle ge ett till sin bästis oxå. Hon sa då att man inte får ha såna i skolan för någon som inte får något armband blir ledsen då. Jag föreslog då att vi kanske kan göra ett till alla flickor i klassen! Märk väl, detta var innan jag börjat med armbandet.., efter ett antal timmar blev hennes armband klart, randigt i sex färger, fint. MEN det blir inget fler, sååå jobbigt ;0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *