24 comments

  1. Oooh…och så fint det blir också! Själv är jag sugen på att testa att knåpa ihop några liknande de här(länk nedan) fast inte lika breda…\n\nhttp://4.bp.blogspot.com/-UnoQX6zUjHE/Tix6jk_t_yI/AAAAAAAABFg/q9OTnE29_ow/s1600/IMAG1021.jpg

  2. Åh vad duktig du är som gör ett eget! Jag beställde ett nu.. :)\n\nFunderar…är det svårt? Kanske att man skulle lära upp barnen, thi hi…

  3. Jag är fast i garnnystan och knytning nu 🙂 Jätteskoj och mycket terapeutiskt. Jag gjorde två provarmband för att testa tekniken och de blev väl sådär så här i efterhand, men när jag gjorde dem tyckte jag att jag var grym. Helt plötsligt sade det – aha – i huvudet på mig och jag insåg hur man skulle göra den lilla ögleknuten som bildar mönstret. Så nu när jag har knäckt den koden, tycker jag att det är lätt. Det är bara att knyta på. Det finns många instruktionsvideor om man googlar. Så här brukar det ju alltid låta när folk säger att DIY-saker är lätta, men tro mig. Om jag med mina högst insomnade pysselgener kan detta, ja då kan ni också 🙂

  4. Tjusigt! Och en arbetsbräda också! :-)\nVisst tog det ett par knutar för att liksom inse vad som funkar bäst. Jag har gjort ett par smala till barnen – sonen ville ha på sig, men dottern sa \”jag ångrar mig, jag vill inte ha nån\” när hennes var färdigknutet :-)\n

  5. Visst kan du pyssla! Du kan även inspirera! Några år sedan jag knöt vänskapsband och nu påminde du mig att söka upp boken \”Ett band för vänskapen\”! :o)

  6. Japp, det kan du! 🙂 Jättesnyggt armband, har tänkt fixa ett sånt länge, men hade inte luskat ut hur jag skulle fästa armbandet medan jag jobbade på det, men din arbetsbräda är ju verkligen toppen!

  7. Åh, så fina! I höst blir jag liggande ett par veckor efter en större operation. Nu vet jag vad jag skall sysselsätta mig med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *