Finheter

 

Grymt fint blev det där på armleden. More is more när det gäller armband som sagt. Nu måste man ju redan börja tänka på nästa färgkombination. Knutar is the grej!

signature

20 comments

  1. Supersnyggt, ser fram emot att få se det irl! Hur sätter du fast det kring armen, knyter man varje gång eller finns det något annat finurligt sätt? Eller läste jag någonstans att man skulle knyta det och ha det kvar tills det ramlade av…?

  2. Anette: Det verkar finnas många sätt att avsluta på. Jag tar gärna emot tips. Nu knöt jag en knut på slutet och sedan gjorde jag två flätor av kvarvarande garn. Dessa har jag sedan knytit fast i den ögla som blir när man binder fast garnet runt spiken. Jag tänkte testa att ha detta på mig hela tiden. De andra armbanden jag gjorde testade jag att knyta en stor knut på slutet som liksom blev som en grej som man kan haka fast i öglan och sålunda ta av sig. Som sagt – tipsa gärna om avslut på armbanden!

  3. Toksnyggt – jag gillar också more is more just när det gäller armband. Som jag minns det från ungdomsåren var de ganska lätta att \”dra av\”. Kanske kan man göra en uppdaterad variant med en liten ögla och snygg knapp!?

  4. Fint! Och samsas med många fina andra.\nJag gjorde en fläta på slutet som jag knöt runt öglan för att enkelt kunna sätta på och ta av med en hand. Hade iofs önskat en riktig snyggavslutning, men orkar inte tänka ut nåt sånt.\nNä, man kanske skulle ta sig ett kvällsknyt – nästan så man får abstinens när man inte knytit på halva dan… 🙂

  5. Men titta, vad fint det blev! Kul att du vågar dig på att pyssla. Själv pysslar jag massor, men just de här armbanden låter jag experten (tioåriga dottern) fixa. Jag har en liten beställning liggande. Vi får väl se när hon tycker att jag kan få ett!

  6. Marinblått/orange är väl självklara kombon till nästa armband ? 😉 Klämde just på lite orangea plagg både på COS å HM idag, men jag nöjer mig med den färgen på naglarna – än så länge!

  7. fick inspiration av dig och har nu även börjat knyta massor! sitter ju 30 min på buss morgon och eftermiddag och det är perfekt att knyta på då :o)\nmen jag har problem med hur jag ska avsluta och göra nån slags \”knapp\” som man kan ta av sig armbandet. kan du inte visa på bild hur du gjort? :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *