Regnigt

 

Passa er! Man blir gravt beroende av att knyta :). Tre stycken armband pryder mig i detta nu. Det senaste tillskottet är ett illorange från min mammas garner som fanns djupt inne i gömmorna. Det var härliga sjuttiotalsfärger hela vägen. Jag gladde mig extra åt den riktigt oranga färgen såklart. Nu måste jag ta mig till en garnaffär för att bunkra upp lite. Knytabstinensen infinner sig så fort man avslutat ett armband. Kul, kul och rofylld gratis terapi.

Här har det regnat hela dagen. Oj, så grått det är. Jag har lyckats att undkomma sensommarfeelingen hittills, men den smyger sig på nu. Hoppas att ni har en fin söndag – knytandes eller ej :).

Länktips: * Hur göra – basic * Inspiration och hur göra v-formade armband med flera färger finnes här * Massor av mönster hittar man här. Sedan har jag googlat på friendship bracelets. Det finns hur mycket som helst. (Tipstack till Mrs B och Sophie).

signature

25 comments

 1. Wow, jag blev så glad när jag såg ditt inlägg om det nya pysselmodet att jag började knyta ett på direkten. Kul att klassiska pyssel kommer tillbaka. I morgon börjar jag på jobbet igen, på ett fritidshem. Perfekt pyssel är ju dessa vänskapsband så nu blir det till att starta \”projekt knyta vänskapsband\” igen. \n\n// Kram Sofia Daggdroppe

 2. Weronica, du kickade igång mig igår och jag är helt såld på detta nu! :)\n\nLustigt, jag gjorde ett igår i orange jag också (med flera färger) och nu blev jag så sugen på att göra ett enfärgat som ditt här. Tänk, det var ju inte så svårt och nu när jag börjat så går det inte att sluta, som du skriver, tur att det har regnat idag, perfekt inne-pysslarväder!

 3. Fint! Och lycka att hitta en gömma med garner :-)\n\nÄven här är ett enfärgat oranget påbörjat :-)\n\nJag är sådär halvt rastlös halvt loj nu – lyckas liksom inte företa mig så mycket annat än just armband. Och tankarna börjar så smått komma in på att det snart är skiftningar på gång – det är med lite blandade känslor än så länge.\n

 4. Jättefint! Man blir glad bara av att titta på det :). Inhandlade lite garner idag och sitter nu med barnen och ska försöka mig på ett första. Kram!

 5. ´Finfina! \r\nSka tipsa min skolas fritids för jag såg att de hade mängder av sånt garn som tydligen hade blivit dubbelbeställt!\r\n\r\nMan blir glad över vackra färger :)\r\n\r\nKram Anna

 6. Oj vilken underbar pysselplåga som slagit till i bloggvärlden!\nVerkligen fint med de knalligt oranga tillsammans med Idas pyttefat, ringblomma möter blåklint.\nDet är en sann njutning när man kommer in i ett kreativt flow!\n\nKeep on knyting.\n\nCarina

 7. Oj så flitig du har varit! Själv har jag bara kommit till inköp av garn men nu måste jag bara börja. Eftersom att jag är inne i en orange period har jag tänkt knyta ett i olika nyanser av orange. Vi får se om det blir något 🙂 Kan tänka mig att jag bara behöver komma över tröskeln sen så är jag lika fast i det som du..\nHa det fint!

 8. Attants va duktig du är! Ruggigt snyggt att göra dem enfärgade oxå! Ska nog ta och inspireras lite av dig där:)\n\nHälsningar\nSophie

 9. Känner igen det lite lätt maniska 😉 när man kommer in i pyssel-flow 🙂 I den här takten har du knutit 100 innan veckan är slut. \r\n\r\nMen oj vad fint det blir och du är ju värsta pysselproffset! Och så snygg handled med alla finheterna!\r\n\r\nKnyt på vännen, ser fram emot nästa färgval,\r\nKram!

 10. Åhh det knallorange gillade jag verkligen! Jag gjorde sådana på högstadiet… jag minns att jag hade dem i fast i en säkerhetsnål som jag satte fast på jeansen 😉 Nu skall jag med testa att göra sådana….

 11. Tack för länktipsen, måste kollat lite väl snabbt när jag kikade in här igår. Nu ska jag försöka mig på detta också.\r\n\r\nTack för tipsen.

 12. Roligt med pyssel! Jag gjorde sådana armband för massor med år sedan, får allt ta och prova igen! Underbart med det oranga mot det blå!!!

 13. Är grymt sugen på att göra själv. Tack för bra länkar till videor, det verkar ju inte alls särskilt svårt. Har också för mig att jag gjorde sådana när jag va liten!\n\n/Johanna

 14. Härligt fina! Har knutit många såna för lääänge sen och visst satt tekniken i fingrarna när jag satte igång. Tack för att du inspirerade mig i din vacka blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *