Fy sjutton…

 …kände mig ynkligare än de flesta när jag låg platt i en ambulanstransport med misstänkt propp i lunga efter besök på vårdcentralen. Efter en dag på akuten konstaterades kraftig bröstmuskelinflammation och en hel drös med starka värktabletter på det. Fy sjutton vilken dag. Så liten man känner sig i sådana situationer. Hoppas att er dag har varit bättre! 

75 comments

  1. Nej men Weronica! Vilken hemsk dag! Din stackare! Tack och lov att det inte var någon propp. Dagar som dessa inser man hur skört livet kan vara och hur tacksam man är över den sjukvård vi har i Sverige. Ta nu hand om dig riktigt, riktigt ordentligt och krya på dig.\n\nStor styrkekram\nLotta

  2. Men fy din stackare! Inte konstigt att du har mått dåligt den senare tiden! Hoppas att du snart känner dig bättre. Hejar på dig!:)\n\nKram Sophie

  3. Men fy rackarns! Krya dig nu så mycket, nog så allvarligt med en sådan inflammation så ta det lugnt och läs mååånga fler böcker :=) och vila. kram Milla

  4. Oj, det lät som en rejäl skräckupplevelse. Tur iallafall att det inte var så illa som befarades. Ta det lugnt nu och krya på dig. En skön filt, en stor kopp the och ett inredningsmagasin vore nog bästa medicinen, tror jag :)\r\n//Linda

  5. Men Oj! Stackars stackars dig! Och fy vad rädd du skalll ha kännt dig. Det for nog både en och två tankar genom ditt huvud. Hoppas att du känner dig bättre snart! Qram Sonja

  6. Nä, verkligen fy sjutton! Det där lät inte som en av de bästa av dagar, hoppas du mår bra och kryar på dig! kram

  7. Jag vet exakt – man känner sig aldrig så skör som vid sådana tillfällen. Jag blev inskickad (dock själv körandes) från vårdcentralen till akuten på sjukhuset en dag i mars med samma misstanke – och jag hade proppar både i ben och lunga. Har gått på blodförtunnande sedan dess och än är det inte över. Så usch – jag vet hur det känns – man blir så liten, så lite på jorden. \r\n\r\nHoppas din inflammation ska lägga sig snabbt med medicineringen! Krya på dig!

  8. Men Herre Gud, så hemskt! Krya på dig fina Weronica. Hoppas du känner dig stark och full av energi snart. Min (semester-) dag har inneburit ett Coop- och ett Rustabesök, men jämfört med din känns det som rena rama Bahamas. \nKram Anna

  9. Fy så obehagligt… Krya på dig! Jag har inte haft det någon gång, men vad jag tror så är det vila och inflammationshämmande som gäller. Sedan tror jag att du ska leta rätt på en duktig naprapat, samt göra stretch-övningar regelbundet. Kram!

  10. Oj såg först nu vad som hänt, fy sjutton, kan tänka mig att den ambulansfärden var riktigt jobbig. Alltid jobbigt när man går till vårdcentral och sen hamnar på sjukhus, det blir så mycket mer allvarligt och man hinner tänka en hel del. Hoppas alla tog väl hand om dig och att du mår bättre!\nStor kram\nMalin

Leave a Reply

Your email address will not be published.