Toast Autumn-11

 

Ungefär lika förutsägbart som att jag hänger på låset vid vykortssläpp av Therese Sennerholt, är att jag visar och tycker massor om bilder från brittiska Toasts kataloger. Nu finns Early Autumn för dam att bläddra i. Jag har aldrig kommit till skott med beställning härifrån, utan detta är en ren visuell upplevelse för mig. Denna gång tycker jag att de har lyckats extra bra med att fånga essensen av hösten stylingmässigt. De har även lyckats med att förankra hösten i något som känns väldigt 2011. Materialmöten är alltid i fokus, men här har man tagit ett kliv till när det gäller den där ruffa industristilen som vi sett massor av. Det är en varmare ton. Och massor av rost. Det är den där snygghösten igen. Vackert.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.