Ljus

 

Det har siktats på en del bloggar nyligen, t ex hos Annixen, Rum och hos Husligheter – ljuset från H&M Home. Jag konstaterade med en liten lantis suck att det bara fanns i huvudstaden. Tills nu då jag fick syn på det online här. Enkel lördagslycka skulle jag vilja kalla det :). Doftljus är egentligen inte min grej alls, därför gillar jag att dessa är oparfymerade. Jag har några från Byredo, men de doftar alldeles utmärkt utan att ens tända dem. Det kan lätt bli lite kvävande för min smak. H&M:s variant gillar jag framförallt rent visuellt. En snygg grafisk form på den där lappen. Och för knappt en femtiolapp med rabattkod 9503 kommer de att fylla ett dekorativt syfte i höst. Höstfeeling igen då, för nu är det nästan oundvikligt att brassa på med ljus och tänka att jo, det blir nog bra det här denna gång också. Fin lördag!

14 comments

  1. Jag har några lavendel doftljus från Floris som jag aldrig tänker tända haha! Har haft dem sedan 90-talet :O Älskar dem, de har t o m en liten matta av kork att ställa ljuset på :)\n\nTack för tipset m HM ljusen, nu har även jag lagt en beställning, finns riktiga guldkorn bland HM Home tycker jag.

  2. Håller med, grymt snyggt visuellt! (Gillar visserligen iden med att det inte doftar oxå) Det svarta får gärna komma hem till mig:)\n\nHoppas du och familjen får en härlig lördag!:)\n\nKram Sophie

  3. Okej, nu gick hissen upp till våning tolv… Jag undrade just varför i hela fridens namn mina ljus inte doftade ett smack?! Jag sprang och köpte dessa så snart jag såg att de kom in och accepterade utseendets fördel mot doftens svaghet. Men nu stiger jag av på tolfte och inser att det är inget fel på doften.. Snygga ljus eller hur!? 🙂

  4. Åååh, vilken snygging! Vilken tur att jag tittade in här – har inte sett det tidigare. Nu håller jag tummarna för att det finns kvar…. \nSuperhärlig blogg du har! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.