Garn, garn, garn

 

Det kan ha varit så att jag gick lite bananas i garnaffären. Det kan ha varit så. De där snurrorna med alla nyanserna var som en godisaffär. Bara en till liksom. Livsfarligt.

Väskan köpte jag för många år sedan på en utförsäljning. Den hade lite skavanker på trät, så jag fick den superbilligt. Den har mest stått och väntat på det rätta användningsområdet. Och nu. är den inte perfekt för garn och bräda till armband? Jo, det är den nog.

Fin måndag!

9 comments

  1. Visst är det svårt att hålla sig där vid garnsnurran… så tokmycket att välja på! Jag skickade familjen på andra ärenden så att jag skulle få välja i lugn och ro – rätt vad det var knackade de på affärsdörren för att hämta mig, jag som inte ens var halvvägs klar… :-)\r\n\r\nDin väska är jättefin! Låter som perfekt snyggförvaring som kan stå framme. Jag använder en gummikorg för mina större nystan.\r\n\r\nOch den där virkningen… any time! 🙂

  2. Det där är värre än godis…du har fått mig att börja knyta också och nu när jag drabbats att värsta förkylningen kan det nog bli ytterligare ett armband eller två. Tjusig väska – perfekt att ta med sig dit man sitter för tillfället. Mobilt pyssel gillar jag. Fin måndag till dig med!

  3. Jag skrattar åt ditt inlägg och Mrs. b kommentar.\nVisst väljer man för många och det tar lång tid att välja ;)\n\nVäska var ursnygg och passar perfekt.

  4. Skönt att höra att du med flera är kvar i \”snurran\”. :)\n\nTänk, jag gjorde precis ett inlägg om mitt nya armband som kom från Little.U förra veckan. I kväll är det dags och göra ett till här hemma. Jag börjar nästan längta efter en knyt-junta med likasinnade.\n\nOch nu ska jag rota i garderoben, tro jag har en liknande väska där inne!\n

  5. Lita på en gammal fotgängare – man kan aldrig ha för mycket garn!!!\r\nKnyttekniken har jag inte provat på, men att väva band med brickor är väldigt roligt! Det kanske jag skulle ta och lära dig vid tillfälle?

  6. Vilken vacker samling – och ståndsmässigt förvarat. 🙂 Förstår att du gick bananas – inte utan att man blir sugen på att själv leta upp närmsta garnaffär. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.