Söta drömmar

 

Jo, för gårdagen var väl just det. En liten sista skärva av den där sommaren. I morse vaknade vi av att regnet slog på fönsterrutorna. Blickarna börjar vändas inåt igen. Jag har bäddat sängen med linnelakan från H&M Home. Fina och behagliga kändes de nu, men vi skall väl sova i dem innan det blir tummen upp för sweet dreams :). En fin söndag!

signature

7 comments

  1. Så fint de passade hos er. Jag har också kollat på de där (så fina med volangkanten) men det känns läskigt att köpa lakan som man inte har klämt och känt på. Du får gärna meddela om de var tumme upp eller ner. \nKram.

  2. Ja mjuka måste det vara men inte för sladdriga i tyget heller. \n\nJag har några favoriter i linneskåpet resten ligger mest och tar plats. Kanske ska göra något åt det? 🙂

  3. Här har vi också precis fått hem de lakanen, men de ligger fortfarande i förpackningen. Ska bli spännande och se hur kvaliteten är.. Hittills har jag varit nöjd med linnedukarna från H&M. \nFärgen passade verkligen in hos er.\nHa en fin kväll!\nUlrika

  4. Har haft de vita ett bra tag nu. Till och med slitit dem så de \nbörjar vara dags att köpa nya. Är det betyg nog? Bara älskar och rekommenderar starkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *