Måndagsmusik

 

En av de få riktigt vassa artister som vaskas fram ur IDOL sparkar igång denna vecka. Jag gillar henne. [Anna dissade Ane Brun från i fredags – Vilken dålig musiksmak du har ibland, mamma – men den här garanterar jag nästan att vi diggar till båda två. Jag reserverar mig aningen för de där körerna, men det andra är grymt] Nästa måndag På söndag är det dags för en ny omgång av IDOL. Barnen vill förmodligen titta. Man har garanterad fredagsunderhållning med popcorn fram till jul. Vi har sett de två senaste säsongerna, men skall man göra det en gång till? Den som lever får se – hur fast i soffan vi är :).

Psst – H&M har ytterligare 50 % på rean. Det är ganska utplockat, men några fina fynd finns det allt.

3 comments

  1. Jag gillar Tove jag med. Vet inte vad jag tror om IDOL längre, men säkert inser vi efter några veckor att vi är fast i soffan igen. Bara det är mys och infaller på en fredag så är i alla fall inte jag så värst kräsen. :)\n\nGlad ny vecka önskas.\nLina

  2. Jag har för mig att de startar redan på söndag den 4/9 🙂 Såg inte så mycket av förra idol. Men jag/vi kommer säkert titta några gånger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.