Washi

 

Det var naturligtvis endast en tidsfråga innan jag skulle falla till föga för den senaste sjukan som drar fram över de inredningsintresserades horisont. Jag har hållt mig bra länge ändå. Till slut var det nog STIL Inspiration och hennes moodboards som fick mig att falla över kanten. Var skall det här sluta känner man genast när man väl har börjat. För det finns väl alltid något nytt ställe att tejpa upp något på. Jag har startat i liten skala på en vägg i köket. Det kommer mera. Alldeles säkert.

Enkel fixarglädje i två japanska tejprullar. Tejp on, liksom :).

Fin fredag!

signature

15 comments

  1. Oj! Den sjukan har jag visst missat. Gissar att jag säkert också faller över den kanten. \nSka det vara specialtejp när man går loss på på tejpandet?\n\nGillar också din tejprulleförvaring , man ska göra det med stil!\n\nJag la märke till den lilla trasselblomman i silver på dina bilder , just en sån bor nu hos mig .\n\nFin fredag på dig!

  2. Underbar moodboards . Jag måste öva på att göra en själv. Det ser så lätt ut. Men wow, vad svårt det är. Undra vilket porgram dom använder?!\r\n\r\nÖnskar dig en fin dag!\r\nkram CC

  3. Washi washi på dig! \r\nDet låter lite som en såndär hälsningsfras :-D\r\nSnyggt! Aha, visste inte att det var specialtejp – har alltid undrat när jag sett bilderna och tänkt hur bra det egentligen är att sätta upp eltejp på väggen… :-)\r\nJamen nu blev jag grymt sugen på lite tejp jag med. Och det där känns ju som en bra scrap-produkt också, så då har jag ju egentligen flera anledningar till att införskaffa.\r\nJahapp, dags att jobba vidare. Washi washi, då! 🙂

  4. ja, då är jag sist kvar då.. 🙂 har hållit emot, och har dessutom väggbrist. Men igår kväll kom jag på att jag vill ju göra en hall make over, och där finns en liten väggyta kvar.. :)\nHa en fin helg!!

  5. Är det bara jag som inte fattat grejen med dagböckerna? Känns som att enda skillnaden mot bloggen är att de innehåller fler filmtips? Och poängen med samma klänning men i närbild på dagbokssidan går mig helt förbi? Vad har dagböckerna för funktion? Har varit nyfiken på vad jag missat och klickat mig dit titt som tätt men uppdateringsfrekvensen inte så imponerande. Så, varför dagboken?

  6. Skidskoänkan: Akta dig – lätt att bli smittad kan jag lova 🙂 Detta är japansk papperstejp som jag har köpt från Etsy. Trasselblomman verkar vara grejen just nu i Stockholmsplantskolorna ja. Jag lät den stå kvar – hur sköter man den? – men ack så vacker är den! Fin fredag till dig med!\n\nCC: Det är bara att tejpa på om man väl har idéerna tror jag. Just för detta projekt är det ju bra med vitmålade väggar. Lite värre med tapeter, men jag kan tänka mig att det även är snyggt att göra installationer på t ex fristående plywood-skivor. En fin dag till dig med!\n\nTant Johanna: 🙂 Fin fredag!\n\nBoklusen: Trevligt att höra att det är saknat! Helena och jag håller på att planera hösten här på En mammas dag. Vi får se i vilken form det blir fredagssvep och helgläsning, men det kommer garanterat tillbaka! Skön helg!\n\nMrs b: Jamen eller hur? Washi, Washi! Klart du skall testa att tejpa. Jag har förstått att det är stort inom scrapbookingvärlden. Kan nog bli grymt snyggt på foton i album kan tänkas. Washi på dig :)!\n\nSeventeendoors: Mycket lätt att fastna i tejpandet känner jag 🙂 Så lätt att förändra också och göra små installationer efter behag. Klart du skall tejpa lite 🙂 Fin helg!\n\nAL: Nej, det är nog inte bara du 🙂 Helena och jag testar lite olika varianter. Vi är som små skolbarn på vår nya sajt där vi provar oss fram till vad som fungerar bra. För min del har det blivit mer fokus på bloggen nu och det är kanske så det skall bli framledes. I somras tyckte jag dock att det var jättekul att kunna slänga ut snabba uppdateringar i dagboken. Kort sagt – vi får se var vi landar. Tills dess hoppas vi på våra läsares tålamod för våra sidoprojekt och att vi testar oss fram. Allt landar förhoppningsvis i ett kvalitativt läsinnehåll för våra besökare i alla fall :)! Trevlig helg!

  7. Jag kanske ska tejpa lite på mina nya vita väggar i tv-rummet 🙂 eller så sätter jag upp en griffeltavla. Tack för alla inspirerande inlägg! Ha en fin helg.

  8. Oj, den sjukan har helt gått mig förbi. Jag känner mig inspirerad, men håller mig nog kvar vid mina klämmor jag. Det känns snällast mot våra tapeter det. :)\nSnyggt har du då det. \n\nFin fredag till dig!\nKram.\nLina

  9. Den sjukan är jag drabbad av, har samlat på mig en massa bilder och kort för ett inspirerande mood på väggen. Det jag varit på jakt efter är tejpen, nu ska jag genast bege mig in på Etsy! 🙂

  10. Tack, tack fina du för länkningen! :)\nSå kul att du också blivit tejpberoende – det är verkligen omöjligt att sluta! ;-)\nMåsta också skaffa snyggtejpen i svart och vitt, som jag saknar fortfarande – basen till allt! \nHa en härlig helg! Kramar //Pella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *