Kära tejp

 

Som sagt – washi är min nya bästa kompis. Jag har lidit av de vita väggarnas tyranni sedan vi flyttade in i huset, vilket är snart hisnande tre år sedan. Tiden flyger fram. Det har känts så definitivt att spika och borra i splitternytt vitt. Nu befinner jag mig i en terapeutisk rehab med dessa tejprullar. Det är ju bara att tejpa och mixtra och ändra och lägga till och ta bort precis efter behag, vilket passar mig alldeles ypperligt. 

Thank you, dear washi-tejp!

25 comments

 1. Superfina bilder! Mina tavlor brukar bli stående vid väggen i nåt år eftersom det alltid känns så definitivt att spika upp dem på väggen… så jag borde kanske tejpa lite mer jag också? 🙂

 2. Men åh så snyggt!\r\nMenar du att man kan tejpa hej vilt på kort o väggar och sen bara ta bort utan att de blir förstörda? :)\r\nVart hittas denna fantastiska tejp i så fall? \r\nGrymt ju! :)\r\nMvh Marie

 3. Tjep on :)\n\nMarie: Jag har köpt mina rullar från Etsy. Det finns också i scrapbutiker vad jag har sett. Ja, jag tror att man kan tejpa på 🙂 Jag har bara försökt mig på målade väggar – kan vara annat med tapet – och än så länge ingen åverkan på det jag har tejpat upp vad jag märkt. Man får testa sig fram. Kul är det kan jag lova!\n\nLisa: Jag har beställt dem från Sofia som har Mokkasin – http://mokkasin.blogspot.com/ De kommer från Omm Design http://www.ommdesign.se/ordbanner/index.htm\nMan kan göra mycket skoj med dem med!

 4. Snyggtejpat! Och du är flitigt med bokstäverna ser jag, tusen gånger mer finurlig än jag själv.\r\n\r\nDäremot har Liv lagt beslag på dem numera, det är enligt 12-åriga kusinen (som också gillar) \r\nfett nice….med bokstäver!\r\n\r\n

 5. Riktigt snyggt!!!!!!!!!\r\nGillar den snygga svarta tejpen. Jag har en vit/svart randig tejp hemma som jag ockås älskar. Det är det enkla som är det snygga många gånger som här!\r\n\r\nHa en fin kväll!\r\nkram CC

 6. Åh vad fint – som vanligt! 🙂 Gjorde förresten din fläskfilégryta i helgen och det var ju jäääättegott! Så tack för maten och inspirationen 🙂 Trevlig kväll!

 7. Hej, \n\nFina bilder. \n\nLite nyfiken om du gjorde kalendern med olika typsnitt själv ? Om ja, kan du förklara hur ? \n\nTack – Christopher

 8. Alla: Tusen tack för fina kommentarer! Det är bara att tejpa på :)\n\nChristopher: Det är en kalender från jollygoodfellow:\n\nhttp://www.signerat.se/butik/grafik-illustrationer/urbncal-2011-copenhagen/index.php \n\nSnart kommer 2012 års variant från Helsingfors. Garanterat på min vägg den med!

 9. Åsa: Jag har köpt min från Etsy. Om man söker på washi där så kommer det upp mycket.

 10. TEJP!!! Där har vi det, tack du finaste idésprutan! Känner precis som du, inte kan jag börja spika hej vilt, måste testa lite… Ah, nu blev jag verkligen happy happy happy! Tokstort tack! O kram, Minna 🙂

 11. Tejpen breder ut sina kletiga (inte så farligt i det här fallet) vingar! Kommer att tänka på Bodil M och hennes familjen Tejp. Samma samma, fast helt annorlunda liksom. Hon har hela tjugosju poster! under den rubriken, konstaterade jag nyss. Eller ganska nyss. För hon ligger ganska högt upp i min favoritmapp och du lite längre ner… Ja, den är i alfabetisk ordning. ;)\n\n/helena\nLänk till familjen Tejp om någon blev nyfiken: http://www.finistere.se/blogg/category.asp?CATEGORY_ID=44\n

Leave a Reply

Your email address will not be published.