I dag: Hos IKEA Livet Hemma

 

I dag finns en intervju med mig på IKEA:s blogg Livet Hemma om den nya katalogen och om kommande trender. In och läs :)!

Vad som inte kom med var mina tankar om hur IKEA under året har flyttat fram ställningarna på nätet med just LIVET HEMMA där man har visat upp ett nytänkande kring styling och exponering av sina produkter som tilltalat mig mycket. Framsidan på den nya katalogen är helt i denna anda, vilket känns roligt. Till nästa år önskar jag mig att man får se mer av denna inriktning även i katalogen.

signature

17 comments

  1. Vad roligt och en mycket bra intervju tycker jag. Dessutom en strålande fin bild på bloggerskan. Heja dig! 🙂 \n\nOch visst är det en härlig känsla varje år då katalogen ligger där i brevlådan och lockar förföriskt med spännande nyheter tillsammans med gamla trogna vänner (som Billy-bokhyllan). Det där årliga bläddrandet och besöket i varuhuset för att kolla in favoriterna har blivit något av en tradition för många av oss – världen över. \n\nHa det fint Weronica!\n\nKram Lotta

  2. Lotta ovan sa precis de ord som jag tänkte skriva, bra intervju och mycket snygg bild på dig! :)\n\nKänner igen mig precis i tankarna kring barnrum och köksbord.\n\nHa en fin torsdag!\na.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *