11 september

 

Det regnar i dag. Jag plockar in några av de sista vita luktärtorna från trädgården. Nästa är är det jag som planterar många fler. En favorit.

Och så läser jag tidningarna. Och tänker på 9/11. Hur jag klappade på min stora mage. Hur jag blev extra glad över att få en liten fot tillbaka från Anna som låg därinne. För det måste alltid finnas hopp, även om det var oändligt svårt  den där dagen  i september 2001 mitt i all rädsla, all förödelse och alla farhågor. Peace, Love and Understanding.

2 comments

  1. Jag har varit borta i ett annat virrvarr ett tag och missat alla roliga fina saker du är med om. Så otroligt kul att bokrecensionerna är igång igen och såklart du ska intervjuas, du med all din inspiration. Må så gott och ha en fin söndag,\nMalin

  2. Alla minns vad de gjorde just den dagen.\nJag var hemma med min första dotter som var 9 månader då. Vi hade precis avklarat frukost och satt i soffan och tittade på Nyhetsmorgon när de plötsligt avbröt för extra nyheter. \nSedan satt jag som klistrat framför TVn och zappade mellan svensk TV och CNN, tills min man kom hem från jobbet då satt vi båda två i soffan och försökte förstå vilken värld vi hade satt ett barn till.

Leave a Reply

Your email address will not be published.