Favoritsaker just nu

 

Jag tar Malin på orden och visar upp några av mina favoritsaker just precis nu. Linnelakan från H&MMono armband, brevpress i bubbligt glas som jag fyndade hos Ulriksdals vid besöket där, Washi-tejp såklart, H&M:s fina ljus, Kin från Skultuna, en av de vackraste böckerna någonsin, en betongklassiker samt sekatör och de små vita rosorna därutanför. Check :).

Ny medicin i dag. Nu måste det bara vända! Energi – hit me!

signature

11 comments

  1. Tina: Alldeles sant. Det kliar grymt i klickfingrarna att unna sig något sådant där onödigt vackert litet, bara för att man är värd det efter all denna eländiga sjukdom. Energi ja – typ :).

  2. Så fina saker, är avis på dina Kin :)\n\nNu blir jag också sugen på att ta Malin på orden, får se om det hinns med imorgon! September har verkligen \”kickat igång\” nu.\n\n

  3. Å vilket snyggt collage!\nJag gillar dina favoritsaker mycket :-)\n\nVi har också köpt linnelakanen från HM, tyvärr är jag den enda i familje som gillar dem – de andra gnäller på att de är hårda – men jag får torktumla dem ett par gånger till så ska de nog ge med sig 🙂

  4. Alla: Jag tackar och bockar :)\n\nLiseLotte: Sök på Washi på Etsy.com så hittar du massor att välja bland!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *