Peace

 

Vinden viner utanför. Jag sitter mest och trycker under en filt. Det vankas väl ännu ett besök hos VC för jag blir banne mig inte av med den här himla inflammationen. Energinivån är nere på noll känns det som :(. Roligare dock : Tack snälla Karin för personal shopper-insatser på Granit. Peace-vykortet anlände i brevlådan i dag och åkte såklart upp på köksväggen direkt tillsammans med Sennerholt för Bookbinders Design. På väg till brevlådan hade den där rosen från i går slagit ut. Ack, vilken ljuv doft. Om rabatten är vår nya lilla bebis ute i trädgården, så är definitivt köksväggen skötebarnet inomhus just nu.

Och så har Melissa Horns nya skiva kommit. Det måste nästan vara höst för att få den rätta sinnesstämningen för denna musik.

Ni får ha en fin tisdag!

 

signature

19 comments

  1. Men gud så ont i magen vackert, den där sången…knappt så jag förmår mig att cykla ut i vinden och hämta alla barnen.\r\n\r\nOch du, kan inte de där bacillerna släppa greppet någon gång? Fy, vad jobbigt och kämpigt för dig.\r\n\r\nKramar!\r\nSofia\r\n\r\nOch såklart, finaste väggen!!!

  2. Cool samling på väggen där. Tänk så väggtuff du gått och blivit med din tejprulle. Kul!\n\nJag gillar Melissa sound, verkligen, men jag känner också av åldersklyftan mellan oss i hennes texter. Det har jag tänkt på en del, att jag som ung kunde känna igen mig i betydligt äldre musikpoeters texter, som Bob Dylan, Springsteen, Lemarc och Ulf Lundell, men att det inte funkar tvärt om, nu när jag blivit äldre. Kanske har man alltid varit en \”tant\”. :)\n\nHoppas du snart mår bättre igen. Jag håller tummarna för en fin och pigg höst! \nKram.\nLina\n

  3. Var på Granit för en stund sedan… \r\nKöpte bla på mig några PEACE-kort. De är så härligt tjocka :)) \r\n\r\nJag fullkommligt älskar din köksvägg, sååå inspirerande. Lånade bild och länkade hit igår! \r\n\r\nTack för fin inspiration! kram //Sofie

  4. Hej W,\n\nDet ser verkligen fint ut. Roligt att du har satt upp mina vykort som ett moodboard tillsammans med andra sköna prylar. I like. / Therese

  5. Tack för era tillrop :)\n\nDet är japansk papperstejp – Washi – som jag har köpt från Etsy. Vad jag har sett blir det inga skador på målad vägg eller det man tejpar upp, men man kan ju vara lite försiktig när man skall avlägsna tejpen kanske 🙂 Perfekt för att vara kreativ på väggar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *