Blomborden i september

 

Nu har mina blombord Lantliv genomgått en höstmetamorfos. Pelargonerna som stod här innan har flyttats till garaget för vinterförvaring.

Just nu är det cyklamen, orkidé, agave och plättar i luften här. Jag tycker att det är fint att blanda struktur och uttryck även bland växter såsom en uppstramad primadonna med en mer ostyrig växt som sticker iväg åt alla håll.

Jag kan tänka mig att jag kommer att frossa i julblommor här framöver, men vi tar väl höst först :).

18 comments

  1. Vilket bord, så fint! Jag var på IKEA i helgen och \”uppgraderade\” växter, nu ska mina pelargonior också på vinterförvaring. \n\nMåste fråga en expert, klipper du ner dina innan?

  2. Johanna: Åh, så jag behövde höra det just i dag. Tack :)\n\nTina: Blomborden är ju verkligen verandradröm med fullt med Mårbackapelargoner, men jag tycker mycket om dem även med lite annat på.\n\nAnnixen: Expert?! Nu har du misstagit dig rejält skall jag säga 😉 Förra året var första gången jag försökte mig på övervintring överhuvudtaget, så det blir andra svängen nu. Jag klipper bara bort blommor och visset och hoppas att de skall gå att skaka liv i igen i februari!

  3. Hej! Jag undrar vilket typsnitt du använder när du skriver recepten? Det är jättefint!\n\nundrar Kristina

  4. Äntligen tillbaka i bloggvärlden! En resa på bumbande mark men underbart att läsa och få ny inredningsglädje lust och inspiration! TACK Weronica!\r\nKramar från Klara

  5. Fantastiska bilder, så vackert med nyansen i färgerna och dom absolut ljuvliga blommorna. Jag tycker det är såå svårt med inneväxter, det blir blommor på rad och definitivt inte tjusigt, något att ta tag i ; ) Hoppas fina Anna mår bättre,\nMalin

  6. Men så fint! Både blombordet i sig och de fina växterna. Cyklamen blev jag smått förälskad i. Jag behöver verkligen uppdatera blommorna på fönsterbrädet och nu blev jag inspirerad. Kram

  7. Vilka otroligt vackra bilder! Jag blir så inspirerad och glad av din fina blogg. Tack för att du delar med dig!

  8. Alla: Tusen tack för era fina kommentarer! De värmer gott! \n\nKristina: Det är bara att ge sig ut och fiska i det stora fonthavet 🙂 Jag brukar hämta en hel del från dafont.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.