Taxfeber

 

Henrik har nästan bestämt sig. För en tax när han blir stor. Men han är lite bekymrad över att hundmat verkar så förfärligt dyrt. 

Vi börjar med pappersformen. Lisa Bengtsson är en favorit. Jag har bland annat hennes Mademoisellemin inspirationstavla i arbetsrummet. Taxarna sprang rakt in i hjärtat vid lanseringen – även om jag är såväl allergisk som hundrädd. Men jag har inte kommit till skott med att klicka någonstans. Förräns i dag då, när jag fann A4 till ett fint pris. Den här regniga dagen verkar väl som en utmärkt dag för några små taxar att trippa in här. Så himla snyggt med de olika ramarna på bilden ovan. Det brukar dröja innan jag kommer till skott med att rama in och greja, så fina tryck brukar bli liggandes. Nu när jag har trätt in i tejpens förlovade land så går det ju dock att få upp direkt om man behagar. Sådant gillar jag.

Och på tal om tryck. Dags för Sennerholt på fredag. Kolla in finaste bilderna hos Lotta Agaton.

signature

14 comments

  1. Jaaa, jag älskar hennes taxar! Själv har jag Owe och Hugo. Det är något speciellt med taxar och både jag och min Johan är lite extra förtjusta i dem. Jag jobbar stenhårt på att vi kanske till och med ska skaffa en men det är så svårt att argumentera mot Johans \”jag är allergisk\”. \n\nHa en fin dag!\nKram Maria

  2. Maria: Barnen drömmer om husdjur, men jag är superallergisk. När de flyttar hemifrån skall de slå till. Anna skall ha katt, typ direkt. Och Henrik en tax så. Om han får råd med hundmaten 😉 De är lite bekymrade över att jag inte skall kunna hälsa på, men tror nog att det kommer att ordna sig 🙂

  3. Malin: Jag hänger nog här med största sannolikhet ja 🙂 Sedan får jag väl se om det är läge för en investering. De stora trycken kostar ju en slant, så man får öppna stora plånboken i så fall. Mejlade precis min adress till dig om armbandet. Glömde bort det i min eufori över att vara en vinnare 😉

  4. Maria: Maria: Mina favoriter är Betty, Hugo och Petter så de blev det för min del. Men man kunde ju lätt tapetsera med vilken som – de är ju alla bedårande 🙂

  5. Ja de taxarna är fina! Blev påmind hos SaraVillFara senast, och sen har jag klurat på storlekar och inte kommit till skott. Men nu blev jag ju påmind igen! :-)\r\nIbland måste man bara få tummen ur. Så nu hoppas jag på Betty, Hugo och Sixten i min brevlåda snart 🙂

  6. Maria: Så fina våra väggar kommer att bli 🙂 Affischerna finns på andra ställen också om du känner att du måste ha Hugo med ;)\n\nMrs b: Ja, det är ju så där med en del saker. De hänger liksom med på den där stående önskelistan. Det finns egentligen ingen större anledning till att man inte skulle slå till för så himla dyra är ju inte de små, men man väntar ändå på något sätt. I dag var dagen för oss båda då 🙂

  7. Ja, underbara illustrationer av Lisa B! Jag får min från Rädda Barnen inramad i skrivande stund :-). \n\nhttp://shop.rb.se/Product/Product.aspx?ItemId=5430482&SectionId=5012613&MenuId=5012613\n\n\n

  8. Fina är taxarna och kanske kan jag visa dom för mina stora och komma undan frågorna om jag verkligen är allergisk mot hundar…Tack för tips om fredagens begivenhet : )\nMalin

  9. Malin: De är ju så stora här nu så att de har kommit på att det går att ha fiskar och sådana saker utan päls, men nu kör jag med att de måste bli stora nog att kunna ta hand om allt fix runt själva först 🙂 Ja, det lär bli rusning på fredag, men frågan är om plånboken kanske nöjer sig med taxarna denna gång. Vi får se!

  10. Weronica, jag är så glad att jag hittade din blogg för några år sedan. Jag har sagt det förr och säger det igen -det är alltid lika härligt att titta in här! \n\nJag förstår sonen; det är helt enkelt något visst med taxar. Min favorit av Lisa B är Laura Francesca, men har än så länge inte slagit till på den. Just nu drömmer jag nämligen mest om vackra lampor, har fått belysning på hjärnan. Grasshopper, Bestlite, Pia, Lean… Det finns liksom ingen hejd på önskelistan. Jag får väl skylla ljusbehovet på det sanslöst mörka och regniga höstvädret :)\n\nKram E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *