Klassiker

 

Den här typen av bilder får väl anses som en klassisker i bloggosfären, men jag tycker ju om klassiker som bekant :). äntligen kom nya Sköna Hem i brevlådan. Jag lider av en svårartad tidskriftsstress nörd som jag är. Redan i måndags fick jag mejl från Karin, läsare med stenkoll på bostadsmarknaden, att ett intressant hem var med. Och så fick jag vänta tills i dag. Orka liksom, som min dotter skulle ha uttryckt saken. Jag var iofs ännu mer nördig när vi bodde inne i centrala staden. Då punktbevakade jag Presstop också. Alla har vi våra små konstigheter för oss som bekant ;). Men nu skall jag frossa. I bland annat English Cosy om jag älskar med insuttna Howardsoffor, murrig Morris och Libertyblommor. Ha en fortsatt fin dag!

UPDATE: Instormande mellishungriga barn som tog över bordet ingick väl inte i den där bloggklassikern eller 😉

12 comments

  1. Skönt att höra att man inte är ensam om dessa konstigheter! Det mest frustrerande för en tidningsnörd är när tidningen först anländer till butiken och inte hem till min brevlåda .Vänta medan man sneglar åt tidningshyllan i butiken är ett av mina i-landsproblem.\n\nBlev nu också sugen på lite Cosy mönsterprakt!\n\n

  2. Lider av samma åkomma sedan många år tillbaka. Tidningsstress. Min Sköna Hem kommer förhoppningsvis imorrn, det tar några dagar extra med eftersändning av post. Very nice omslag.\nhej från Katarina

  3. S.o.r.r.y. att jag gjorde dig tidningsstressad ;-)\nhälsar den den extraordinära inredningsmediaconnoisseuren

  4. Skridskoänkan: Sådant klarar jag nästan inte. I alla fall inte om det är ett husorgan som SH. SÅ knäpp är jag! När vi var på Gotland i somras var jag tvungen att köpa nämnda tidning också, trots att den låg hemma och väntade. Men jag kunde faktiskt avhålla mig från några andra. Nörd – javisst!\n\nKatarina: Ack, ack, hoppas att den dyker upp snarast hos dig. Vi tidningsstressare får hålla ihop :)\n\nKarin: Sorry – det är ju din officiella titel ja 😉

  5. Som bibliotekarie måste jag ju bara stoltsera med att de flesta bibliotek har ett brett utbud av tidskrifter, jag tänker att det kan bli dyrt att köpa alla. 🙂 \n\nAngående bilden måste jag bara säga att jag älskar såna bilder och du lyckas alltid med dina!\n\nHa en fin kväll!

  6. Fy så orättvist, min kom inte idag…\n\nOch ja, snart måste vi nog flytta till större hus för mina tidningar får knappt plats längre – de är överallt… ;-)\n\n

  7. Längtar till nya Sköna hem kommer i kiosken här hos oss i Norge… Det tar alltid några dagar extra. Och visst gullas det med rosorna och annat nyplanterat även här på Annajordet… (mellan regnskurarna). Roligt att följa ditt växande trädgårdsintresse. Ulrika

  8. Sådär är jag också, men med Living etc. Älskar känslan att gå in på Centralen i Malmö och Pressbyrån. Och: \”Yes! Ett nytt nummer\”\n\nMan kan ju också prenumerera, men det är inte samma grej….

  9. Hihi, ja visst förekommer det en och annan tidningsbild i bloggvärlden, men åå så härligt det är att ha en alldeles ny tidning att läsa!\r\nJag ska nu stänga locket på datorn och ta med mig min nya Sköna Hem till sängen.\r\nGodnatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.