Bästa höstköpet

 

Helena har redan skrivit om den. Nu syns den exponerad i åhléns stora höstannonskampanj The Guide. I reklamen heter det att vi skall tänka sjuttiotal "som påminner om Bianca Jaggers legendariska Studio 54-look". Det må vara hur det vill med den saken. Helt klart är i alla fall att denna klänning blev en storfavorit hos mig vid första provningen. Det gäller att finna rätt storlek, så att inte säckkänslan infinner sig. Annars bara mjuk, snygg längd och storartat bekväm. Om man är klubbmedlem fick man dessutom ett utskick i veckan om 20 % på kläder hos åhléns. Numera försöker jag stoppa ned kupongerna rakt ned i plånboken när de kommer. De brukar nämligen ligga kvar hemma när jag väl står där i affären… Så 280 riksdaler med kupong. Jag köpte tre stycken i olika färger. Sådan är jag när jag finner rätt 🙂 Det lär bli en klänningshöst detta.

13 comments

  1. Tack för tipset! Jag har precis städat bort mina sommarklänningar så det gapar tomt på min klänningshylla 🙂 En favorit från i somras får dock ligga kvar, en omlottklänning från Vera Velour – så skön och så snygg!

  2. Ursnygg:) blir lite sugen på att gå å prova en;) min kupong ligger i plånboken å väntar;) har också lärt mig att stoppa ner alla kuponger på en gng så att de finns där när man behöver dem;) \n\nTrevlig kväll! Kramar

  3. Ja här brukar kuponger också ligga hemma så fint och vänta… Åhlens-kupong har jag dock inte fått ännu. Hoppas den ligger i brevlådan, får väl skicka ut maken och hämta dagens skörd.\n\nKlänningen ser riktigt fin ut på bild! Men det är som med de flesta kläder att man får prova och se hur den sitter på. Hoppas kan man i alla fall!\nLåter fint med tre klänningar som sitter som ett smäck!\n\nNu har du tipsat om \”bra\” saker typ varje dag – tackar! 😀

  4. Den är jättefin! Såg också klänningen i den lilla tidningen som kom igår och får väl ta och lika bra att stoppa ner kupongerna direkt i plånboken som du säger. 🙂 Kram

  5. Ja visst är den fin! Har redan köpt en faktiskt. Men det känns som att man behöver ett åtsittande skärp i midjan, eller? Jag är lång och ganska smal, men det ser lite konstigt ut utan tycker jag. Vad säger ni andra?

  6. Jag provade den i min vanliga storlek – hjälp vad illa den satt! Säckkänslan gick inte att ta miste på, hua! Krängde av mig den illa kvickt och tänkte inte ens på att prova den i mindre storlek. Nu när du skriver så fint om den blir jag lite sugen på att ge den en chans till, men gå ner en storlek eller två och se om det funkar bättre. Den är ju så fin på modellen!\n

  7. Den skall ju sitta lite \”loose\” men den var ändå stor i storlek tycker jag, så jag gick ner i storlek och tog en mindre än jag brukar ha. Då satt de jättefint tycker jag. Så gå ner i storlek och testa om det inte blir bättre. Skärp i midjan kan nog bli snyggt precis som på bilden.Jag tycker även att det är snyggt utan, men allt beror i vanlig ordning på hur plagget sitter just på en själv. //W

  8. Jag köpte en i vinrött, jättefin! Jag använder brett skärp i midjan, tycker personligen att det blir snyggare då. Annars tror jag att den håller på att sälja slut nu tack vare alla blogginlägg….

  9. Sandra: Snyggt med brett skärp! Ja, klänningarna försvann i rask takt, så är man spekulant gäller det nog att passa på.\n\nKnaada: En tillåtande modell tycker jag faktiskt. Som en mjukiskostym fast i klänningsform 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.