3 comments

  1. Intressant ämne!\r\nMin sommarläsning tog mig igenom alla dessa utom Obession. Mest behållning har jag av Högre än alla himlar. Jag gillade Louises böcker på \”den gamla goda tiden\” med titlarna Ingen människa är en ö och Stjärnor utan svindel etc. Sommarens läsning bekräftade min gamal ståndpunkt. \r\nYourlife ska vara stolta över att ha dig bland resensenterna! : )\r\n/sara

  2. Sara: Jag har faktiskt inte läst den gamla Louise av någon anledning. Måste göra det! Och tack för hejarop – jag blir så glad! //W

  3. Har snappat upp många boktips från dig och de tackar jag för 🙂 Med min långa lista ska jag bege mig mot biblioteket någon dag framöver och hoppas på att de flesta finns, för nu är det verkligen tid för att läsa bland ångan från kaffet och ljusen. Fin vecka! /Jenny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *