Fredagssvepet: Vecka 38

Så stavar vi fredag igen. Och höstdagjämning minsann. Man får väl samla sig till ett hopp i en lövhög eller något i den stilen :). Håll till godo med veckans fredagssvep!

 

Plånboken sade alldeles bestämt stopp denna gång, även om ha-begäret skriar något helt annat. Det går ju inte annat än att älska Lotta Agatons och Pia Ulins bilder av Therese Sennerholts nya printkollektion. Jag tycker massor om trycken med svarta svepande effekter på. Life is once around – carpediemigt i en betydligt mer upphottad variant.

Så har duktiga Sofia öppnat sin affär. Little Cute Mokkasin är alldeles fullproppad med vackra bilder och finheter att handla till stora och små.

TV-säsongen har börjat svagt tycker jag. Jag hamnar oftare uppe i sängen med en bok på kvällarna. Inte utan mina linnelakan. Bild: H&M.

Emily Brontë.

Åhléns har mycket snyggt i sin höstkollektion, bland annat dessa svarta kängor.

Oh yes, det är de dagarna nu/Alphabetbags.

Det är mycket äpplepaj för tillfället, men i helgen tänkte jag testa en päronkaka ur nya Lantliv med mascarponekräm och kolasås. Jag får lov att återkomma om det blir smarrigt. Enzo Mari/Urban Living.

Adlibris kör klassikerkampanj med tre stycken för 99 kronor. Kanske något till höstläsningen?

Granit kör mycket med den oändligt populära ruffa avskavda lite råa industrilooken i höst. Deras rörljusstakar har redan synts mycket. Granit på FB.

Finaste lövet från Svenskt Tenn.

En riktigt smäktande ballad med stor röst kanske är något denna fredag?

Trollsta har jag gillat länge, men var skall jag ha det? Jag funderar lite till.

 

Jag tillönskar er alla en riktigt trevlig helg!

signature

11 comments

  1. Härligt och snyggt sammanhållet svep. Ljusstakarna och Trollsta är jag också sugen på… men säger som du… Var ska man ha allt? … och vilka pengar ska man köpa allt för? Just detta var faktiskt en av anledningarna till att jag började blogga – det ger en möjlighet att äga och inreda det lilla hem ens blogg utgör med allt som av många olika anledningar inte kan ta plats i det riktiga hemmet. 🙂 \n\nTrevlig helg på dig!

  2. Tack för fint svep i den svartvita skalan! Så fint att få russinen ur alla kakor i cyberrymden serverat på silverfat :-)\r\nOch Trollsta – exakt det jag tänkt. Jag har det potentiella rummet klart för mig, men själva placeringen är fortfarande en liten nöt att knäcka. Fin är den i vilket fall!\r\n\r\nTrevlig & skön helg!

  3. Tack fina du för ett härligt svep! Sååå fina saker från Mokkasin. Kängorna från Åhlens kräver en närmare titt i helgen tror jag 🙂 Hoppas du får en riktigt härlig helg!

  4. Jag ser alltid fram emot dina suveräna fredagssvep! Du är så bäst på att svepa. 😉 Vackert löv från Svenskt Tenn. Det börjar bli trångt på önskelistan, men vill ha! 🙂 Trevlig helg! \r\n

  5. Älska älska ditt fredagssvep! Snyggt grafiskt idag i svart-vitt! Blir sugen på allt! Tack för att du förgyllde min snuviga fredag! Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *