Lördag i september

 

Äntligen är solen här här igen. Det känns som om det har regnat hela veckan, men lite mer brittsommar skall vi väl få till. Jag samlar mig för att baka en päronkaka till fikat. Innan dess bjuder jag på dagens jag med nyinköpt kopparstarr från blomsteraffären. I en av mina nya klänningar förstås. Jag kommer att bo i dem i höst det är en sak som är säker. Hoppas att ni har en fin lördag ni med!

Stolt fotograf på innergården: Anna 🙂 Det drar ihop sig till det där sista trädgårdsarbetet. Pallkragar to be där i bakgrunden. Pion ned i dag tillsammans med lavendel som varit i krukor. Lökarna kanske ned i morgon. Eller nästa helg.

Psst: Inreda.com har 20 % i helgen. Säger jag som fick hem mina taxar i går. Men kanske läge för någon av er att slå till på något fint :)?!  Det var i alla fall klick på en stor drottningtax i dag kände jag.

7 comments

  1. Stylish! Och klänningen ser ut att sitta som ett smäck! Jag var förbi igår och provade, såklart var passande storlek slut. Men jag tror den ändå inte riktigt hade suttit tiptop, så jag får jaga vidare.\n\nHär landade också taxar alldeles nyss, typiskt. Men jag hittade en lampa jag tittat ett tag på, så det var liksom \”the sign\” att det var dags att slå till.\n\nHa en fin kväll!

  2. Ulrika: Du förtjänar varje lovord. Jättegillar din sida! Fin kväll till dig med!\n\nMrs b: Jag bara älskar dessa klänningar. Jag är lång och på mig passade modellen väldigt bra. Glad blir man när man finner rätt! Kul med lampa! Jag bestämde mig för att köpa en drottningtax också 🙂 Fin kväll!\n\nCaroline: Hoppas att du hittade något kul hos Inreda. Detsamma!\n\nJossa: Heja 🙂 Mer taxar till folket!\n\nSusanne: Nej, inte jag heller 🙂 I dag var det mest att placera ut lite växter, medan maken skötte grovjobbet. Lyxigt. När jag är igång ordentligt är jag garanterat inte klädd så här 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.