Chic Autumn I – 2011

Lite chic höst kan vi väl behöva också :). Kedjorna varierar sitt språkbruk, för i dag talades det om en kappas material som ullimitation. Det var ett nytt ord för mig. Roligare då när man satsar på lite mer gedigna material. I dag släpper H&M ännu en väska i läder. Den ser riktigt fin ut på bild och smart med de olika sätten att bära väskan på. 

Kappa Wera/Åhléns, kjol FRK/Åhléns, polotröja/Lindex, halsduk/H&M, armband/Whyred och kängor Complement/Åhléns.

10 comments

  1. Men näe, de kan inte släppa fler väskor i denna härliga läder. Jag har redan 3 sedan tidigare. Måste kanske ha denna också … hmmm … \nÄlskar brunt läder. Som kan slitas och bli vackert!

  2. Härligt höst-kollage!\nJag som annars hatar att köpa kläder gick bananas på Åhlens i slutet av förra veckan med rabattkuponger i näven. Köpte den grå filtkjolen (ångrar att jag inte köpte den svarta också), två svarta frk-klänningar varav den ena är en total dröm för en kurvig lång donna som jag. En ullig Vera-långkofta och ett par kamelfärgade frk-manchesterbyxor fick också plats i kassen. Sen fick jag lägga band på mig och med lätt feber av upphetsning åka hem och lugna ner mig. Jag tycker att Åhlens egna märken har slagit snygg-rekord denna höst! ;D

  3. Den där kappan har jag sneglat på, men jag köpte ny förra året så jag får vänta, ja det låter ju vuxet – vänta ; ) Fint collage o Britta – kul att gå bananas!\nMalin

  4. Alla: Tack för fina kommentarer!\n\nBritta: Haha! Kan riktigt se dig där med kupongen i högsta hugg 🙂 Mycket fint finns det. Gick ju själv fullständigt bananas på den där klänningen som jag bloggat om som numera finns här hemma i samtliga fyra nyanser. Så hej banan eller något i den stilen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.