Utvalt: Hemstilat

 

I dag kommer det en ny tidning till hyllorna – Hemstilat. Tidningen beskrivs som en tidning av entusiaster för entusiaster med fokus på det peronliga hemmet med egna lösningar, vackra detaljer och det lilla extra. På sidorna Detaljen som gör mitt hem kan man läsa om elva inredningsbloggares favoriter, däribland jag själv och om hur man hemstilar sitt hem. Att välja en detalj här hemma är nästintill mission impossible, men det fick bli mina åsa Lindströms muggar denna gång. Varmt lycka till med nya tidningen säger jag!

Litet urklipp ur Hemstilat. Mer av mina svar kring inredningsstil tillsammans med massor av annat fint finns i tidningen som kommer ut i dag.

7 comments

  1. Spännande!\r\n\r\nPersonliga hem är det bästa jag vet!\r\n\r\nTror nog att det blir ett litet inköp idag.\r\nKul med dina vackra assietter. Har en grön, men kunde haft en hel vacker trave. Farfar dog sju månader efter mamma ( åtta år idag sedan mamma somnade in) och att då ta hand om ännu ett dödsbo gjorde att rensningen gick lite snabbt. Kommer dock ihåg när vi gjorde oss av med de övriga tio efter att syrran och jag tagit varsin, att det kändes fel. Men men! Använder min enda assiett flitigt och tänker på farfar varje gång. Fint så tycker jag!\r\n\r\nHa en finfin torsdag och hoppas solen skiner i Gävle som den gör här i Uppsala!\r\n\r\n/Caroline

  2. Caroline: Det blir roligt att hänga med i den nya tidningens utveckling. Hoppas att det blir något riktigt bra av det hela, för visst kan vi magasinsdyrkare inlemma något nytt i våra högar :)\n\nJag åt morgonsmörgåsen på en assiett i dag. Jag förstår att din är speciell för dig och vårdas ömt. Det är något speciellt med föremål med historia.\n\nDetsamma till dig! Jag hoppas på Gävlesol för Helena så tar jag Linköpingssol till mig 🙂 //W

  3. Vafalls? En ny tidning som jag missat? Det måste rådas bot på :-)\r\nRoligt med ny tidning, ser fram emot att bläddra i den, och muggarna är såklart så fina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.