Dagens favorit: Assietter

 

I dag klappar hjärtat lite extra hårt för mina nyfyndade Gefle-assietter. Trettio kronor för sex stycken. Ja tack, sa jag. Tidlöst vackert i ständiga favoriten vitt glaserat porslin. Här har det dessutom hängt med i många år så att det får den där patinan som nästan gör den här typen av material ännu finare. Hög tid för te och något gott på det där fatet känner jag tillsammans med nya Elle Mat & Vin. Fin kväll till er!

8 comments

  1. Vackra assietter! Vilket fynd. Porslin och keramik är så roligt. Nu gör jag av med det jag inte använder i skåpen för att göra plats till nya favoriter =)

  2. Oj vilka fina assietter…och vilket fynd du gjort! Ha en fin kväll med ditt te, nåt gott på assietten och den bästa mattidningen!!\r\nkram

  3. W!\nGrattis till underbara assietter.\nHa en skön och avkopplande kväll.\n\nSka kolla in \”Bron\” som jag såg förra avsnittet av.\n\n\n:-) Lisa K

  4. Alla: Det är härligt att fynda! Och vad som är ett fynd är ju olika för alla när man botaniserar bland secondhand och det är det som är skoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published.