Brrr!

 

Sannerligen. även om det har varit fantastiskt fint ute i dag. Lite loppis med brun tjusig flaska. Lite skog med insamling av kvistar. Lite uppsvullen pojkkind – fotboll – insektsstick? Och lite annat smått och gott. En fin lördag har det varit. Hoppas att även er har varit till belåtenhet!

Alphabet Bags kör lite vinter och julstämning på sina kassar som jag tycker så himla mycket om. Några blir det säkert för min del till den kalla säsongen. I går var vi på IKEA och köpte årets julgrejer. Det skall börjas i tid, det som stort skall bli – typ :).

6 comments

  1. Köpte precis en påse från dem. Ett A som i Anna. Men denna påse var ju roligare och precis mitt i prick när det gäller mig som inte alls gillar kyla. Synd att den inte fanns inne när jag la min order.

  2. Håller mig långt bort från Ikea;)\n\nHär tapteseras det i lila så här på kvällen, det håller ångan uppe:))\n\nFin lördag på dig!\n\nKRAM\n\n

Leave a Reply

Your email address will not be published.